Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mazare: Basescu instaureaza si conduce un stat politienesc

Luni, 08 Martie 2010, ora 21:43
2753 citiri
Mazare: Basescu instaureaza si conduce un stat politienesc
Foto: constanteanul.com

Radu Mazare, primarul Constantei, al carui dosar "Mazare, nazist de parada" a fost redeschis, l-a atacat luni seara din nou pe seful statului, spunand ca nu face decat sa instaureze si sa conduca un stat politienesc.

"In tara in care nu s-a facut nimic anticriza, Basescu conduce si instaureaza un stat politienesc. Un miliard de euro se duc in serviciile secrete, se cumpara tehnica de ascultare si interceptare si au un singur scop: sa il urmareasca pe Mazare si poate candva vor reusi sa il bage", a declarat Mazare, la Antena 3.

Mazare a mentionat ca Israelul l-a iertat pentru gestul sau si ca, mai mult, i s-a transmis ca va fi sustinut daca romanii il vor ancheta in acest dosar.

Primarul Constantei a mentionat ca deja a fost si a dat declaratii in legatura cu pasiunea sa de a participa la prezentari de moda.

Dosarul primarului municipiului Constanta, privind defilarea, la o prezentare de moda de anul trecut, cu o uniforma de ofiter german a fost redeschis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta.

Dosarul "Mazare, nazist de parada" a fost redeschis

Primarul Constantei, social-democratul Radu Mazare, a defilat in luna iulie a nului trecut, in cadrul unei prezentari de moda cu tematica militara, imbracat intr-o uniforma de ofiter german. Alaturi de el s-a aflat fiul sau, Raducu, acesta purtand o uniforma de ordonanta.

El si-a explicat gestul prin faptul ca a fost inspirat de filmul "Operatiunea Walkirie", unde personaj principal este, potrivit primarului Constantei, un ofiter german care voia "sa scape tara de un dictator nebun".

Ulterior, Radu Mazare si-a cerut scuze pentru ca a purtat uniforma de ofiter german, spunand ca nu a dorit "sa agreseze" pe cineva prin aceasta tinuta. "Eu am interpretat rolul unui ofiter care lupta impotriva lui Hitler. Acum, sigur, sunt unii care s-au simtit deranjati. In acest context, eu imi cer scuze in fata lor, pentru ca n-am vrut in niciun caz sa agresez pe cineva prin tinuta mea", a afirmat Radu Mazare.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Mazare dosar uniforma nazist, #Radu Mazare costum nazist, #Mazare costum nazist proces , #stiri Radu Mazare