Mazare, catre o jurnalista: Daca maine va imbolnaviti de cancer?

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 11:51
8840 citiri
Mazare, catre o jurnalista: Daca maine va imbolnaviti de cancer?

Primarul Constantei Radu Mazare, prezent la Curtea de Apel Bucuresti pentru procesul in care este judecat pentru fapte de coruptie, s-a aratat foarte deranjat de o jurnalista care l-a intrebat ce va face daca va fi condamnat in acest dosar.

Astfel, Mazare a intrebat-o ce va face ea daca maine va afla ca s-a imbolnavit de cancer si cine ii va putea plati spitalizarea.

"Eu nu voi fi condamnat! Nu ma puteti intreba asa ceva, asta nu e o supozitie. Daca eu va intreb: "daca maine dumnevoastra va imbolnaviti de cancer, are cine sa va plateasca spitalizarea?", a spus Mazare, vizibil enervat.

Cand jurnalista i-a spus ca "nu e o gluma ok", Mazare i-a raspuns scurt: "A, nu? Nici a dumnevoastra!".

Sport, fete si anchete

Mazare a reluat povestea acestui proces ce dureaza de foarte mult timp si a spus ca amuzat ca a trimis in total in ultima saptamana 25 de dosare pe care i le-au solicitat cei de la ANI si DNA.

"Aici o sa mearga procesul inaine. Acum vreo patru zile am trimis vreo 20 de dosare la ANI, 5 la DNA...asta e...sport fete si anchete", a spus Mazare.

Radu Mazare, la DNA

El a explicat si de ce procesul s-a intins pe o perioada atat de lunga, si anume faptul ca in acest dosar "au acuzat vrei 70 de oameni de complicitate", si greu se poate intampla ca unul dintre ei sa nu aiba o problema si sa nu poata sa se prezinte la proces.

"M-au ancheat patru ani fara sa faca evaluare, m-au trimis in instanta, si aici procurorii, la comanda, au acuzat vreo 70 de oameni de complicitate", a lamurit Mazare.

Procesul in care este implicat Radu Mazare a fost amanat.

Intrebat daca, in cazul in care s-ar hotari sa candideze la sefia PSD, aceste dosare nu i-ar diminua sansele de a si castiga, Mazare a spus ca in niciun caz: "Cu anchetele pe cap am luat 70% intr-un oras, daramite inr-un partid".

Radu Mazare ar putea candida la presedintia PSD

Citește și:
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat luni, 6 februarie, referitor la intenţia prefectului Capitalei Toni Greblă de a suspenda în instanţă PUZ Zone Protejate, că este singurul regulament...
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Potrivit unui sondaj recent, românii ar vrea un prezidențiabil care să aibă notorietate, imagine bună, să creadă în anticorupție, să aibă un proiect economic coerent și să țină țara...