Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Aventurile lui Mazare: Scufundari cu rechini si pisici de mare, departe de Basescu

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 21:14
3208 citiri
Aventurile lui Mazare: Scufundari cu rechini si pisici de mare, departe de Basescu
Foto: Arhiva

Primarul Constantei, Radu Mazare, intors recent din vacanta pe care a petrecut-o in Papua Noua Guinee, a declarat, marti, ca totul a fost "senzational" si ca a facut scufundari printre rechini si pisici de mare de dimensiuni considerabile.

"Am intalnit triburi, oameni care traiesc numai din pescuit si din banane si mango, care n-au curent, n-au ceas, n-au televizor, radio, n-au Basescu. M-am scufundat cu rechinii, inclusiv cu rechini de patru metri, m-am scufundat cu pisici de cinci metri. (...) M-am speriat de rechini, dar m-am scufundat in continuare.

Cu rechinii coboram la 25 - 30 de metri, pe langa recif. Este vorba de marea bariera de corali care se intoarce din Australia si continua in Papua Noua Guinee. Cineva chema rechinii cu o sticla de plastic, scotand niste sunete la care rechinii sunt foarte receptivi, noi stand lipiti de recif pentru ca rechinul nu ataca langa recif, ca sa nu se raneasca. (...)

Este adevarat, cand am iesit afara aveam costumele scrijelite, eram zgariati. Ca sa stai la 30 de metri sub apa si sa ai rechinul de trei-patru metri in fata ta este o senzatie", a povestit Mazare, dupa ce a participat la deschiderea oficiala a unui centru de servicii publice in mall-ul din Constanta.

Radu Mazare pleaca in concediu fara plata, in Papua Noua Guinee

Acesta a spus ca s-a adaptat mediului in care traiau bastinasii si ca a mancat banane si pestele pescuit de el si de persoanele cu care a fost plecat in vacanta.

S-a intors acasa si cu un suvenir, care reprezinta, potrivit lui Radu Mazare, un papuas cu o placa de surf, in miniatura, obiect pe care l-a primit cadou.

Luna trecuta, primarul Constantei a anuntat, intr-o sedinta de Consiliu Local Municipal, ca va pleca timp de 12 zile in vacanta, perioada in care isi ia concediu fara plata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Radu Mazare vacanta, #Mazare rechini, #Mazare Papua Noua Guinee , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
ce se plimba derbedeul asta pe banii statului....Si ce produce de fapt? NIMIC! un gunoi deghizat in parlamentar si devenit peste noapte primar al Constantei...
K
Kanata
rank 5
Guțanul tot guțan. Nici noi nu te-am avut o țârică de timp ! Credeam că rechinii-s răi, dar n-au avut sânge-n instalație dacă nu l-au gustat p'al tău !