Radu Mazare: "Politicienii nostri sunt niste bortosi"

Duminica, 03 August 2008, ora 07:45
3004 citiri
Radu Mazare: "Politicienii nostri sunt niste bortosi"

Primarul Constantei este de parere ca politicienii romani consuma multa energie in discutii inutile. Radu Mazare admite ca are un conflict cu presedintele Traian Basescu, care "il haituieste", dar ca nu-l afecteaza nimic in Romania.

Edilul crede ca nu are dusmani in partid, mai ales ca a castigat cu 70% alegerile iar partidul condus de el a castigat cu 60% in oras.

Acuzatiile de coruptie din partea lui Adrian Nastase i se par "niste prostii", pentru ca acesta nu are nicio dovada ca s-ar pricepe la coruptie si nu la politica.

"Basescu a incercat sa ma aresteze patru ani si n-a reusit nici macar sa-mi trimita un dosar in instanta. Ma haituieste acum intr-un dosar in care nu-mi face expertiza, desi el a avut parte de doua expertize. Prostii! Pana acum am parte de 29 de neinceperi de urmarire penala, date de diverse Parchete, dosare anchetate.

Basescu a avut o tinta si, daca va continua sa ma haituiasca in maniera asta, s-ar putea sa ma duc peste el la Cotroceni", a declarat Radu Mazare intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Constanteanul spune ca presedintia nu il tenteaza si, mai mult ca dupa finalizarea noului mandat vrea sa se retraga din politica.

"Daca n-o sa am ce face si Basescu o tine tot asa cu potlogariile astea s-ar putea sa candidez si o sa-l si bat?", mai spune Mazare.

Radu Mazare recunoaste ca este un politician iesit din tipare, mai ales ca, in opinia sa, politicienii romani sunt bortosi si incrustati in costume.

"Da, am un stil de viata extravagant. Politicienii nostri sunt incrustati in costume, sunt bortosi, se duc dimineata la birou, stau mult acolo, consuma multa energie in discutii inutile, ceea ce eu nu fac", a mai declarat primarul Constantei.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
În România crește influența serviciilor și a armatei
În România crește influența serviciilor și a armatei
Stabilitatea politică nu e deloc ieftină și afectează grav democrația, după cum rezultă din diferite rapoarte, care arată că puterea devine opacă și justiția e în pericol. O analiză...
#Radu Mazare, #politicieni, #bortosi , #Traian Basescu