Cele mai murdare zone din Sectorul 2 al Capitalei. ”Locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi”

Marti, 03 August 2021, ora 08:35
8494 citiri
Cele mai murdare zone din Sectorul 2 al Capitalei. ”Locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi”
Avem 273 de «puncte fierbinţi» în Sectorul 2 FOTO Facebook / Radu Mihaiu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu (USR PLUS), afirmă că în sector sunt 273 de "puncte fierbinţi", unde autorităţile trebuie să strângă gunoiul de mai multe ori pe zi, "locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi".

"Aceste puncte fierbinţi strică imaginea oraşului, sunt o sursă de infecţie şi gestionarea lor consumă extrem de multe resurse", adaugă el.

"Avem 273 de «puncte fierbinţi» în Sectorul 2. Zone în care suntem nevoiţi să strângem gunoiul de 4-5 ori pe zi. Locuri în care mojicia şi nesimţirea transformă oraşul în groapă de gunoi. Am identificat sute de făptaşi şi au fost amendaţi. De la doamne aparent respectabile care credeau că e normal să îşi scoată sacul de gunoi la stâlp zilnic până la comercianţi care scoteau mormane de cutii şi ambalaje la colţ de stradă. Suntem şi vom fi necruţători cu astfel de fapte, indiferent de situaţie sau de motive. Aceste puncte fierbinţi strică imaginea oraşului, sunt o sursă de infecţie şi gestionarea lor consumă extrem de multe resurse", a scris Radu Mihaiu pe Facebook, marţi.

El a explicat că au fost inventariate zonele cu probleme.

"Am cartografiat toate locaţiile cu probleme. Am format echipe mixte care să patruleze sistematic aceste zone. Luăm la pas cartierele, vorbim cu oamenii, verificăm că fiecare comerciant îşi gestionează corect deşeurile şi că păstrează curăţenia din jurul magazinului, aşa cum prevede legea. Şi cel mai important - prindem mojicia în fapt", a arătat Mihaiu.

Potrivit acestuia, va fi modernizată reţeaua de camere astfel încât să ajute cu acest tip de control.

Mihaiu cere PNL să se disocieze de ”tentativa de fraudare a alegerilor”. Acesta susține că există suspiciuni legate de 2.000 de voturi VIDEO
Mihaiu cere PNL să se disocieze de ”tentativa de fraudare a alegerilor”. Acesta susține că există suspiciuni legate de 2.000 de voturi VIDEO
Radu Mihaiu (USR) a declarat, la protestul din fața sediului Biroului Sector 2, că există suspiciuni legate de peste 2.000 de voturi. Acesta cere forțelor politice să ia deciziile corecte de...
Candidatul USR la Sectorul 2: ”PSD nu vrea o numărătoare corectă”. Radu Mihaiu susține că sute de voturi au fost trecute greșit
Candidatul USR la Sectorul 2: ”PSD nu vrea o numărătoare corectă”. Radu Mihaiu susține că sute de voturi au fost trecute greșit
Radu Mihaiu, candidatul USR la Primăria Sectorului 2 din București, a declarat marți, 11 iunie, că 280 de voturi au fost puse din eroare la o contracandidată și a cerut numărarea corectă a...
#locuri, #mizerie, #Sector 2, #radu mihaiu usr , #stiri Radu Mihaiu
  1. Schimbare la 180 de grade. Cum s-a modificat discursul lui Klaus Iohannis despre PSD. Politolog: „Nu a spus niciodată ceva din capul lui”
  2. Ultima spaimă a Dianei Șoșoacă: A cerut să-i fie pus telefonul în frigider. „Sistemul îmi anulează telefonul și îmi atacă TikTok-ul”
  3. Mircea Geoană nu vrea să fie candidatul PSD la prezidențiale. „Va fi anul independenților”
  4. Un nou candidat la prezidențiale își face apariția. „Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”
  5. Un nou protest pentru renumărarea voturilor de pe 9 iunie, organizat în Piața Victoriei. Ce transmit organizatorii participanților
  6. Cele mai noi rezultate provizorii ale alegerilor locale. PSD se menține în fruntea clasamentului
  7. Mircea Geoană, discurs cu iz electoral: ”România are nevoie să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate”
  8. George Simion, despre candidatura pentru funcția de președinte al României: „Am făcut multe greşeli, dar am fost capabil să ajung până aici”
  9. Un lider liberal în plin elan propagandistic. Florin Roman: ”Rezultat fabulos pentru PNL la alegerile locale”
  10. Ciprian Ciucu, primarul de la Setorul 6, îl vede pe Nicolae Ciucă la Cotroceni: ”E un om bun, un om bine-intenţionat. Nu e un ticălos”