Primarul Sectorului 2, pornit sa curete toate chioscurile de pe trotuare: "Nu vom mai permite mai mult de o florarie pe intersectie"

Joi, 18 Februarie 2021, ora 09:00
9252 citiri
Primarul Sectorului 2, pornit sa curete toate chioscurile de pe trotuare: "Nu vom mai permite mai mult de o florarie pe intersectie"
Primarul Radu Mihaiu participand la actiunea de salubrizare in Sectorul 2 FOTO Facebook/ Radu Mihaiu

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anuntat strategia legata de indepartarea spatiilor comerciale de pe trotuare.

Potrivit lui Mihaiu, campania de ridicare de pe spatiul public a masinilor abandonate, a gunoaielor sau a spatiilor comerciale este in plina desfasurare.

Actiunile angajatilor municipalitatii ar urma sa fie intensificate in perioada urmatoare.

Primarul Sectorului 2 a vorbit despre strategia legata de curatarea trotuarelor:

"De la preluarea mandatului am semnat sute de dispozitii de desfiintare pentru gherete improvizate, panouri publicitare fara autorizatie, constructii ilegale. Am ridicat zeci de masini abandonate si multe altele urmeaza pasii procedurali care sa duca la indepartarea lor. Locul unde depozitam aceste materiale este deja plin ochi si totusi, abia se vede o schimbare.

De prea mult timp nu s-a facut ordine in Sectorul 2.

Nu am terminat, din contra. Abia incepem sa ne incalzim. Eliminam din spatiul public tot ce e amplasat ilegal si nu numai. Ne indreptam atentia si spre cele care candva, cumva au primit autorizatie, desi blocheaza total trotuarele si circulatia pietonilor. Nu vom mai permite mai mult de o florarie pe intersectie. Nu vom mai permite gherete care sa oblige mamele cu carucioare sa coboare pe sosea. Nu vom mai permite amplasarea de panouri publicitare in spatii deja inghesuite.

Eliberam spatiul public fiindca e pretios si trebuie sa ne bucuram toti de el", a scris Radu Mihaiu pe Facebook in dimineata zilei de joi, 18 februarie.

Mai puteti citi:

#radu mihaiu, #tonete trotuare, #gherete sectorul 2, #ridicare masini sectorul 2 , #stiri Radu Mihaiu