Scandal la Sectorul 2 din Capitală. Primarul Radu Mihaiu răspunde la criticile PNL: Lansează perdele de fum pentru a acoperi motivul real - campania lor internă

Miercuri, 21 Iulie 2021, ora 19:54

   

Scandal la Sectorul 2 din Capitală. Primarul Radu Mihaiu răspunde la criticile PNL: Lansează perdele de fum pentru a acoperi motivul real - campania lor internă
Primarul USR PLUS al Sectorului 2 din Capitală a răspuns miercuri, 21 iulie, la mai multe critici venite din partea consilierilor liberali de la Sectorul 2 care au anunțat că nu vor vota organigrama propusă de Mihaiu, deși aceasta era stabilită de luni bune.

Scandalul a pornit după ce, cu o zi în urmă, consilierii locali PNL Sector 2 au anunțat pe Facebook că nu vor vota noua organigramă propusă de primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu. Fără să ofere prea multe detalii, liberalii acuză că documentul primarului suferă de suprapuneri de atribuții, că oferă "control direct prin cabinetul primarului asupra capitalului și patrimoniului instituțiilor subordonate" și că ar avea "lacune de repartizare organizațională".

De cealaltă parte, Radu Mihaiu susține că proiectul a fost discutat și agreat din luna mai și reconfirmat în interiorul coaliției săptămâna trecută. Edilul mai subliniază că nu va renunța la acest proiect și îi critică pe liberali că fac "jocuri politice".

Câteva ore mai târziu, Mihaiu a revenit cu un alt mesaj, în care a răspuns la fiecare dintre criticile venite din partea liberalilor. Totodată, acesta i-a acuzat pe consilerii PNL că au venit cu „argumente subțiri” și că motivul real al liberalilor este „campania lor internă” care „cere să fie scandal în coaliție, să se plângă de partenerii cei rai”.

Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2168 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Totul pentru Ciolăniada
prompt mediatizată de copistii de la z.com de dimineata pana seara. Ăsta e ordinul si slugile se supun.🥳🥳🥳
niculaeda
rank 5
Tot-la-vale se pravale rank 2 (2555 puncte)
- si tu pe cine vrei sa sustzina , pe Draknea,Shoshoaca, Ciolancu , Simion !? posteaza pe Aneta 3(sic) , Realitatea , Romania TV, Romania 9 ! 😫😫😫
Utilizator sters
Trol infiltrat 😤😤😤
ca sa hartuiasca, acreditat la z.com 😤😤😤 Puah
MacGigi
rank 5
Politica cu fumigene.
Inainte era mai simpatic.
Era politica cu abureala.
Gurgui017
rank 5
Radu lui Mihaiu un HABARnist total securizat: nu a facut absolut
nimic de cand papa salar de Primar de sector !!!
Pasajul Doamna Ghica si toata Colentina este o vale a plangerii !!!
Sa vorbim despre cea mai mare piata din Bucuresti ? Piata Obor si drumurile aferente !!!
Jalnic, asa cum arata toate strazile din Bucuresti !
Ma gandesc daca acest HABARnist a trecut in ultimele luni pe traseul piata Galati - Lizeanu-Pipera, sa vada starea caii de rulare al tramvaielor si a strazilor aferente.
Idem in Floreasca-Pipera...
Este o vale a plangerii iara daca mai pun si lipsa caldurii toata iarna iara acum a apei calde, pot spune chit ca aplaudacilor rezistentilor, nu le va conveni, ca Popescu a fost parfum fata de acest HABARnist !!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor