Gabi Firea il reclama pe Radu Moraru la CNA

Joi, 10 Iunie 2010, ora 13:16
5103 citiri
Gabi Firea il reclama pe Radu Moraru la CNA

Gabriela Firea a sesizat CNA cu privire la emisiunea "Nasul" din 1 iunie de postul B1 TV, in care deputatul PD-L Cristian Boureanu si moderatorul Radu Moraru i-au lezat "imaginea si onoarea".

CNA va analiza in sedinta de joi sesizarea cu privire la emisiunea "Nasul" din 1 iunie.

In sesizare se mai spune ca Cristian Boureanu a facut in emisiunea de la postul B1 TV afirmatii precum: "Puteam sa o intreb (pe Gabriela Vranceanu Firea) daca a baut, daca s-a drogat", fara ca moderatorul sa reactioneze.

Boureanu a mai spus ca "intrebarea cu amantul mi-a venit asa, din ce am citit prin presa, in 15 ani". Aceasta afirmatie arata, potrivit sesizarii remise CNA, "premeditarea faptelor".

"Din nou, moderatorul nu a intervenit. Nu au existat probe, dovezi, marturii care sa ateste ca doamna Firea ar fi fost suspectata a avea o relatie extraconjugala, nici cat a fost casatorita, 17 ani, cu regretatul ei sot, Rasvan Firea, si nici in prezent", se mai arata in sesizarea transmisa CNA.

Aceasta vine dupa ce membrii Consiliului au amendat, pe 3 iunie, postul Antena 3 cu 18.000 de lei, pentru "Stirea Zilei" difuzata pe 31 mai. Vicepresedintele PD-L Cristian Boureanu si Gabriela Vranceanu Firea s-au certat in direct, atunci.

Disputa intre cei doi a culminat cu jigniri reciproce dintre cele mai grave si amenintari cu procese. Membrii CNA au considerat atunci ca moderatoarea "a pierdut controlul emisiunii".

#Gabriela Firea Radu Moraru CNA, #Firea Boureanu scandal CNA , #Nasul