Miscari pe piata media: Sorin Oancea pleaca de la Intact, Nasul ajunge sef la RCS - surse

Duminica, 14 Noiembrie 2010, ora 18:31
9088 citiri
Miscari pe piata media: Sorin Oancea pleaca de la Intact, Nasul ajunge sef la RCS - surse
Foto: Pagina de media

Miscarile din piata media continua in aceasta toamna, boss-ul Sorin Oancea urmand sa-si dea demisia de la grupul de presa Intact, iar Radu Moraru se va angaja la RDS.

Mai exact, Moraru va parasi emisiunea "Nasul" de la B1 TV, pentru a deveni directorul general al unei noi televiziuni a companiei de cablu RCS&RDS, relateaza Reporter Virtual, citand surse din piata media.

Potrivit lui Bobby Paunescu, patronul trustului B1, situatia va fi lamurita printr-un comunicat de presa, miercuri sau joi, pe care il va semna el si Radu Moraru, insa, pana atunci, nu va mai face declaratii pe aceasta tema.

De asemenea, duminica, Pagina de Media a anuntat ca fosta prezentatoare a emisiunii "Surprize Surprize" la TVR, Andreea Marin Banica, a semnat un contract in valoare de 1.200 de euro, pentru prezentarea Galei Premiilor TVR International.

In luna octombrie, jurnalistul Robert Turcescu, cunoscut realizator la RealitateaTV, a semnat un contract pe trei ani cu postul B1 TV, unde modereaza emisunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", la ora 20.00, de luni pana joi.

De asemenea, in luna august, Victor Ciutacu s-a mutat de la postul Antena 2 la Antena 3, unde are o emisiune vineri noaptea.

#Radu Moraru RCS RDS, #Sorin Oancea Intact , #Nasul