Ziare.com

Nasul TV, liber la cablu de la CNA

Marti, 08 Mai 2012, ora 14:50

   

Nasul TV, liber la cablu de la CNA
Nasul TV a primit, marti, de la Consiliul National al Audiovizualului, licenta pentru difuzarea prin cablu. Postul lui Radu Moraru, care emite 24 de ore pe zi, detinea licenta pentru emisia prin satelit inca din decembrie anul trecut.

Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au aprobat in unanimitate solicitarea S.C. Fire Breaking News SRL de acordare a unei licente pentru difuzarea prin cablu a postului Nasul TV.

La sedinta CNA au fost prezenti reprezentantii postului, printre care si actionarul majoritar Radu Moraru - acesta detine 51,22% din actiunile Fire Breaking News.

Potrivit proiectului depus la CNA, Nasul TV emite 24 de ore pe zi, avand 80% productie proprie si 20% productii audiovizuale ale altor producatori. Societatea Fire Breaking News SRL a primit, pe 14 decembrie 2011, o licenta audiovizuala prin satelit. In sedinta din 22 martie 2012, CNA a acordat si decizia de autorizare a Nasul TV, fapt care presupunea ca televiziunea putea sa inceapa sa emita efectiv.

Nasul TV este un proiect personal al lui Radu Moraru, dupa ce realizatorul TV a plecat cu emisiunea sa de la B1TV, la 10 TV, post care insa a avut viata scurta, din cauza unor neintelegeri cu RCS&RDS.

Citeste mai multe despre Radu Moraru Nasul TV
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 5155 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nasul...

...sau mai bine zis Basescu TV. Sa vedem ce succes va avea....daca va fi tot ca Basescu1TV ....putem trage apa!

 

excelente emisiunile Nasul.tv

Subiecte de actualitate si interes general, invitati interesanti, respect al pluralitatii punstelor de vedere... Altceva !
pe blog articole interesante.

 

auzi?

Despre ce post vorbesti??!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor