Radu Moraru, „ars” din nou la buzunar. Patronul Nașul TV a scos niște „perle” de 20.000 de euro

Sambata, 27 Noiembrie 2021, ora 08:57
5807 citiri
Radu Moraru, „ars” din nou la buzunar. Patronul Nașul TV a scos niște „perle” de 20.000 de euro
Radu Moraru e bun de plată: 20.000 de euro amendă pentru derapaje la tv. FOTO: Captură AIR Tv

Consiliul Național alAudiovizualului (CNA) i-a dat o amendă-record realizatorului tv Radu Moraru, de aproximativ 20.000 de euro pentru derapaje despre vaccin, dar şi pentru insulte la adresa lui Dacian Cioloş, Florin Cîţu și Raed Arafat.

„Homosexualul de Cioloş”, „bisexualul drogalău de Cîţu”, „homosexual notoriu” (n.r. - cu referire la Raed Arafat), „sper ca în CNA să nu existe niciun membru care să fie pedofil” - au fost doar câteva dintre cuvintele spuse de Radu Moraru în emisiunile difuzate de Nașul TV, postul pe care-l patronează. La acestea se adaugă şi conspiraţiile cu privire la vaccin.

Pentru mesaje antivacciniste şi conspiraţioniste, postul lui Radu Moraru a adunat de plată un total 110.000 de lei (peste 20.000 de euro), din doar trei amenzi primite în luna octombrie.

În ultimul an şi jumătate, Naşul TV a adunat unele dintre cele mai mari amenzi aplicate de CNA în această perioadă. În principal pentru derapaje pe fondul pandemiei de Covid-19, pentru că a insultat pe post mai multe personaje de la vârful statului (în registrul celor de de mai sus), dar şi pentru conspiraţii cu privire la vaccin.

Cu toate acestea, în luna februarie CNA-ul i-a prelungit licenţa postului Naşul TV cu încă nouă ani.

Mesajele „Nașului” pentru CNA

De furia lui Radu Moraru nu au scăpat nici oamenii din forul audiovizual:

  • „Eu sper ca în CNA să nu existe niciun membru care să fie pedofil şi să fie adept al sexului cu copii 12 plus... ca să nu ne amendeze pentru această emisiune”.
  • „Sunt 3 membri CNA care s-au vaccinat şi acuma sunt în spitale. Asta e, am şi eu sursele mele”.
  • „Eu nu mi-am dorit ca Laura Georgescu, fosta preşedintă a CNA, să fie în puşcărie. Deloc. Ea a ajuns acolo mai ales... sau doar pentru că s-a pus cu Naşul TV. Dacă şi actuala preşedintă CNA, doamna Pocora, care crede c-o salvează Iohannis, vrea să doarmă la puşcărie următorii 4 – 5 ani, e treaba ei”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Radu Moraru Nasul, #CNA amenzi televiziuni, #derapaje , #Nasul