Radu Moraru: Antonescu nici in cosmarurile lui nu e de dreapta

Joi, 11 Martie 2010, ora 21:24
4826 citiri
Radu Moraru: Antonescu nici in cosmarurile lui nu e de dreapta
Foto: Evz

Realizatorul emisiunii "Nasul", Radu Moraru, este de parere ca PNL in ansamblu nu este un partid de dreapta, nici PD-L nu e de dreapta, la fel cum nici Adrian Nastase nu este stanga.

"Crin Antonescu nici in cosmarurile lui nu e de dreapta. Prin tot discursul lui public, e evident de stanga. N-a facut nimic in viata lui. Ca sa fii de dreapta trebuie sa spui ce firme ai deschis, cati salariati ai avut, ce idei marete ai avut la dezvoltarea economica a Romaniei. Antonescu a fost profesor, muzeograf si pe urma a fost hau-hau cu gura la partid. Cel mai mare chiulangiu din istoria Romaniei postdecem briste, la capitolul parlamentar. Tariceanu da, e de dreapta. Dar PNL, in ansamblu, nu e de dreapta. A fost odata.

Varujan Vosganian e de stanga. N-as avea incredere sa-i dau o firma s-o conduca, ar falimenta-o. Relu Fenechiu si-a facut un cartier de vile si apoi a umblat pe la guvern sa stranga bani, sa tranteasca o biserica acolo si cica e de dreapta. Daca era de dreapta, facea biserica pe banii lui. Si Ludovic Orban e de stanga", a afirmat Radu Moraru, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Realizatorul de talk show a adaugat ca nu ii plac partidele si niciodata nu a spus ca tine cu PD-L, ci doar in campanie, ca il sustine pe Traian Basescu.

Datoriile OTV, platite cu banii lui Vantu?

Despre desele vizite pe care reprezentanti de marca ai PD-L le-au facut in ultimul timp in platoul OTV, Radu Moraru comenteaza ca acestea au inceput in campania electorala, intr-un moment in care seful statului "si-a dat seama ca poate fi invins, intr-un mod necinstit".

"Cred ca s-a speriat, si-a dat seama ca poate fi invins, intr-un mod necinstit. Daca filmuletul era scos de Razvan Dumitrescu 'mana tremuranda' cu trei zile inainte de turul doi, putea sa piarda.

In trei zile era foarte greu sa demonstrezi ca e un trucaj. Au vazut ca OTV n-a facut mizerii si au decis sa mearga acolo, fara sa se trezeasca cu atacuri sub centura. Dar daca se faceau mizerii, preluau toti, ca doar sunt in acelasi trust, OTV si Realitatea", a spus Radu Moraru.

Intrebat daca OTV face parte din trustul Realitatea-Catavencu, realizatorul TV a raspuns: "in urma cu ceva timp, managerul de la Realitatea TV, Sorin Enache, era la CNA, m-am intalnit cu el, venise sa plateasca, cu banii lui Sorin Ovidiu Vintu, datoriile de sute de mii de dolari, ale OTV-ului catre CNA".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu Moraru Antonescu, #Radu Moraru Basescu, #Radu Moraru dreapta , #Nasul