Radu Moraru muta "Nasul" la RCS&RDS, Oancea lasa Antenele pentru B1

Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 08:46
9440 citiri
Radu Moraru muta "Nasul" la RCS&RDS, Oancea lasa Antenele pentru B1

Radu Moraru va renunta la televiziunea B1 TV si isi va muta echipa de la "Nasul" la postul generalist pe care urmeaza sa-l lanseze RCS&RDS in primavara viitoare.

B1 va ramane fara "Nasul", emisiunea cu cea mai mare audienta a postului, insa nu pentru ca Radu Moraru ar fi avut neintelegeri cu patronul Bobby Paunescu, ci pentru ca, se pare, "a acceptat doar oportunitatea care i-a fost oferita".

"Este un proiect frumos pe care nu am putut sa-l refuz si care pentru echipa 'Nasul' este o provocare. Este chiar cea mai mare provocare de pe piata media din ultimii ani", a declarat Radu Moraru, pentru Adevarul.

Confirmarea vine dupa ce, in urma cu cateva zile, Reporter Virtual anunta, citand surse din piata media, ca Moraru va parasi emisiunea "Nasul" de la B1 TV, pentru a deveni directorul general al unei noi televiziuni a companiei de cablu RCS&RDS.

Miscari pe piata media: Sorin Oancea pleaca de la Intact, Nasul ajunge sef la RCS - surse

Colaborarea dintre Moraru si RCS&RDS nu este noua, caci se pare ca au avut relatii de business inca din anii '90. "Noi am inceput impreuna, dupa aceea fiecare a mers pe alt drum. Noi am ales sa facem televiziune, iar ei au dezvoltat industria de cablu", a precizat realizatorul tv.

Desi pierde un nume important, patronul B1 TV spera ca prin aducerea lui Sorin Oancea in managementul postului, omul care a ridicat, alaturi de Dan Voiculescu, Antena 1 si Antena 3, sa aibe mult mai mult de castigat.

Oancea a refuzat insa sa faca vreun comentariu pana "nu se va inchide procedura de incetare a colaborarii cu trustul Intact", care ar avea loc la sfarsitul saptamanii.

Tot legat de acest subiect, Adelin Petrisor explica pe blogul sau ca Oancea ar fi trimis demisia catre Voiculescu prin scrisoare recomandata pentru ca in ultimele sase luni nu a avut ocazia sa se vada cu mogulul Intact.

#Radu Moraru, #Nasul B1 Tv, #televiziune RCD RDS , #Nasul