Ciutacu ii cere daune morale de 100.000 de lei lui Moraru

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 09:12
4965 citiri
Ciutacu ii cere daune morale de 100.000 de lei lui Moraru
Foto: jeg.ro

Victor Ciutacu il da in judecata pe Radu Moraru si ii cere daune morale de 100.000 de lei, asa cum a anuntat dupa ce realizatorul emisiunii "Nasul" de la B1 Tv l-a atacat de mai multe ori.

"Prin prezenta actiune solicit ca, prin hotararea judecatoreasca ce se va pronunta in cauza, sa se dispuna: Obligarea paratilor in solidar la plata sumei de 100.000 Ron cu titlu de daune morale, in baza art. 998-999 Cod Civil, si art.1000 (3) cod civil pentru fapta ilicita savarsita prin difuzarea, in cadrul emisiunii "Nasul" la postul de televiziune B1TV, a unor afirmatii mincinoase fata de mine", se arata in cererea de chemare in judecata depusa de Victor Ciutacu.

Jurnalistul Victor Ciutacu a dat in judecata si societatea News Television SRL, care detine B1 TV.

Redactorul sef de la Jurnalul National sustine in actiunea ca in emisiunile difuzate in zilele de 10, 14 si 15 septembrie 2009 i-au fost atinse onoarea, reputatia, demnitatea si imaginea.

Radu Moraru a fost amendat si de CNA cu suma de 10.000 de lei, in urma emisiunilor in care l-a atacat pe Victor Ciutacu. Radu Moraru l-a acuzat pe jurnalistul Victor Ciutacu ca a "ciordit" si ca este "securist".

Acuzatiile lui Radu Moraru nu s-au oprit aici, acesta spunand despre Victor Ciutacu ca "a furat" cu mai multi oameni de afaceri, printre care si teroristul Omar Hayssam.

"...A fost administrator la o firma GES SA. Administrator Victor Ciutacu. Vrem sa stim cati bani a supt baiatul asta de la bugetul de stat, vrem sa stim ce cauta el sa fie administrator peste Laminate SA, peste Unirea International Trading, unde sunt tot felul de arabi (...) Avem, de exemplu, asociat si cu tipul de la Rodipet. Toata presa urla ca presa nu se poate distribui corect in tara fiind Hassan Awdi, si altii au luat Rodipet cum l-au luat.

Si Rodipet si Hassan Awdi a fost acolo unde era administrator acest vopsit ziarist, pentru ca pentru mine, si e ultima oara cand o spun, Victor Ciutacu e un ziarist vopsit. (...) Ia dati imaginile cand vindea el tara cu Musetescu. Deci vedeti aici Musetescu cand semneaza contractele, aici e SIDEX si baiatul ala indoit de spate este Ciutacu (...)Domnul Victor Ciutacu a fost si cu Edificia Carpati", a spus Radu Moraru in una din emisiunile sale.

Victor Ciutacu mai precizeaza in actiunea judecatoreasca si ca nu a fost niciodata membru in vreo comisie de privatizare, ca nu cunoaste cetatenii arabi la care face referire Radu Moraru, ca nu a facut niciodata vreo afacere cu Fathi Taher si ca nu a lucrat niciodata impreuna cu sau pentru Aedificia Carpati.

Citește și:
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cel al Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Dezvoltării Cseke Attila şi cel al Mediului Tanczos Barna urcă în topul vizibilităţii pe luna februarie....
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
#Ciutacu Moraru judecata, #conflict Victor Ciutacu Radu Moraru , #Victor Ciutacu