Victor Ciutacu: Il astept pe Boc sa vina sa ma aresteze cum i-a cerut Radu Moraru

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 23:27
6502 citiri
Victor Ciutacu: Il astept pe Boc sa vina sa ma aresteze cum i-a cerut Radu Moraru
Foto: Antena2

Jurnalistul Victor Ciutacu a anuntat marti ca este in biroul sau si il asteapta pe premierul Emil Boc sa vina sa il aresteze asa cum i-a cerut realizatorul emisiunii "Nasul", Radu Moraru, in cadrul emisiunii de luni seara.

"Il astept pe domnul Boc sa vina sa ma aresteze cum i-a cerut Radu Moraru. Cica are probe (Radu Moraru, n.red.) ca sunt un securist corupt care a furat cu Musatescu si cu Hayssam (...) Am inteles ca in opinia domnului Radu Moraru toti cei care au ceva cu Traian Basescu sunt corupti, securisti si trebuie arestati", a spus Ciutacu, la Antena3.

Realizatorul emisiunii "Vorbe grele" de la Antena2 a reiterat ca l-a reclamat la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) pe Moraru si ca, in functie de raspunsul pe care il va primi, va merge si in intanta.

In cadrul emisiunii de luni seara Radu Moraru l-a facut pe Victor Ciutacu securit, mai mult chiar, a afirmat ca acesta ar fi lucrat cu Omar Hayssam.

"Pai presa de astazi, unii ziaristi din presa, sunt mai securistici decat securistii ai mai rai. E adevarat, nu mai dau cu bata, acum dau cu scrisul si lovesc poate zeci de mii de oameni. N-ati vazut, Patapievici a ajuns cel mai injurat om. N-am vazut sa fie injurat un fost bandit care a ciordit, l-am vazut pe unul Victoras, care a lucrat cu Omar Hayssam si cu Musetescu.

Victoras, ba tati, voi ati ciordit acolo, ati privatizat, ce ati facut, va intreb si eu? Spune-ne despre alea, lasa tu parerile tale politice. Cum e posibil? Acolo ne ocupam noi de curatenia asta", a declarat jurnalistul de la B1 Tv.

#Victor Ciutacu, #Radu Moraru CNA, #securist corupt, #Emil Boc arest , #Victor Ciutacu