Honorius Prigoana: Nu m-am luptat doar cu Stroe, m-am luptat cu trei partide

Duminica, 17 Ianuarie 2010, ora 22:50
6255 citiri
Honorius Prigoana: Nu m-am luptat doar cu Stroe, m-am luptat cu trei partide
Foto: Ziare.com/Anca Bundaru

Candidatul PD-L Honorius Prigoana l-a felicitat pe liberalul Radu Stroe duminica seara pentru victoria in Colegiul 1, acuzand agresivitatea cu care s-a confruntat in campania electorala.

"Am dovedit bunul-simt si seriozitatea unei generatii care este gata sa se implice foarte activ. Am avut o campanie foarte grea, nu m-am luptat cu domnul Stroe, m-am luptat cu trei partide politice.

Il felicit pe domnul Chiliman pentru aceasta victorie, si pe domnul Stroe, dar ii asigur ca politica de haita trebuie sa inceteze. Domnul Stroe incepe un mandat scurt, direct in opozitie. Asadar ii urez succes si sper ca va reusi sa realizeze ceva in acest mandat", a declarat Honorius Prigoana, dupa ce le-a multumit tuturor celor care l-au votat si l-au sustinut.

Prigoana Jr. a mai spus ca "PD-L a fost singurul partid care a avut curajul sa trimita un candidat de 23 de ani" in cursa pentru Colegiul 1.

"De fapt, eu sunt castigatorul acestei lupte pentru ca mi-am propus sa am o campanie civilizata, transparenta, de bun-simt, fara sa-mi atac contracandidatul sau partidele care erau impotriva mea. De asemenea, sunt castigatorul unei parti importante a alegatorilor din colegiul 1.

Va asigur ca nu voi renunta la lupta politica. Am pierdut o batalie, dar nu am pierdut razboiul. Voi castiga alaturi de tineri, alaturi de echipa mea si alaturi de colegii mei din PDL. Voi monitoriza viata politica din interiorul PD-L, cu siguranta ca ne vom revedea in 2012, cand voi castiga un mandat de parlamentar", a precizat Prigoana.

Pedelistul a sugerat ca a fost atacat pe nedrept de media. "Sper din suflet ca aceasta campanie a fost ultimul glont al mediei tras in directia unui candidat, indiferent din ce partid face parte", a aratat Prigoana jr.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, sef al campaniei liberalului Radu Stroe la alegerile partiale din colegiul 1, a anuntat duminica seara ca numaratoarea paralela partiala a PNL indica victoria lui Stroe cu aproape 70% din voturi.

Un numar de 10.965 de alegatori, reprezentand un procent de 27,07 la suta, si-au exprimat optiunea prin vot la alegerile partiale din colegiul 1, a anuntat la finalul zilei de votare, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Municipal, Iulian Alexandru Ivan.

Citește și:
Cine este anonimul care a autorizat protestul AUR programat pe 2 octombrie: ”Am 100 de prieteni care vor fi atenți la participanți”
Cine este anonimul care a autorizat protestul AUR programat pe 2 octombrie: ”Am 100 de prieteni care vor fi atenți la participanți”
Un consilier parlamentar AUR, cu un profil puțin cunoscut pe scena publică, se află în spatele protestului la care sunt chemați masiv oameni și care va avea loc în Piața Universității din...
Nicolae Ciucă și-a dat OK-ul pentru demisia lui Sorin Cîmpeanu: ”România are nevoie de stabilitate şi coerenţă”
Nicolae Ciucă și-a dat OK-ul pentru demisia lui Sorin Cîmpeanu: ”România are nevoie de stabilitate şi coerenţă”
Premierul Nicolae Ciucă a anunţat joi seară, 29 septembrie, că a acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei. ”Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin...