Stroe, printre sinistrati: Avem nevoie de la Dumnezeu sa nu mai ploua

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 17:49
2083 citiri
Stroe, printre sinistrati: Avem nevoie de la Dumnezeu sa nu mai ploua
Foto: Digi 24

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a mers sambata aceasta in judetul Galati, pentru a analiza situatia din zonele afectate de inundatii, prilej cu care a solicitat punerea la dispozitia sinistratilor ramasi fara case a 200 de locuinte modulare.

Totodata, ministrul Radu Stroe a dat si un ordin de suplimentare a numarului de paturi, paturi si alimente pentru sinistrati, pe langa efectivul deja solicitat pana in prezent. Intrebat de jurnalisti ce ar mai fi necesar pentru zonele sinistrate, ministrul a spus ca "avem nevoie de la Dumnezeu sa nu mai ploua".

"Am discutat si cu fiecare primar in parte si am zis ca, trecand de momentul de cumpana, sa-si faca echipele, sa cheme oameni valizi, nu chemam batrani la astfel de lucruri (interventii - n.red). Incepe ca apa sa fie potabila in anumite zone, ca curmare a unor utilaje care au fost trimise acolo.

Eu cred ca incet, incet nu putem vorbi de intrarea intr-un normal, dar putem vorbi de asigurarea unui minim de acoperis, hrana si apa pentru cetatenii total afectati de nenorocirea care a fost", a declarat ministrul Afacerilor Interne, sambata, la incheierea sedintei in cadrul careia a discutat cu autoritatile locale din zonele sinistrate.

Crin Antonescu, nemultumit de Radu Stroe - Afla de ce

Cu toate ca se afla printre sinistrati, Radu Stroe nu a ezitat sa-i raspunda lui Crin Antonescu, care, recent, s-a declarat nemultumit de propunerea privind modificarea Codului Rutier, inaintat Guvernului inainte de a discuta aceasta tema in partid.

Astfel, intrebat de jurnalisti despre "polemica" izbucnita intre acesta si presedintele PNL, Radu Stroe a raspuns urmatoarele: "Eu nu pot sa polemizez cu presedintele meu si nu dau raspunsuri presedintelui meu prin televiziune. Dar pot sa va spun separat legat de chestiunea asta ca deja legea a intrat intr-o prima lectura si se asteapta observatiile de rigoare ale ONG-urilor si a altor structuri".

Vineri seara, Crin Antonescu a declarat deschis ca este "nemultumit" de initiativa ministrului Stroe, cu toate ca s-a aratat convins ca, in cazul sau, nu poate fi vorba despre "rea-vointa", Stroe fiind un ministru care "a facut si face atatea lucruri bune".

"Sunt nemultumit, si o spun despre un om care imi este apropiat, ca sa nu supar pe altcineva, ca inainte de a propune Guvernului modificarea codului rutier, nu a discutat si cu noi ministrul de interne. Poate ne mai gandeam", preciza Crin Antonescu, presedintele PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Radu Stroe Galati sinistrati, #ministru interne Dumnezeu sinistrati, #ministru Stroe inundatii , #ministru de Interne