Stroe, mesaj pentru politistii de frontiera: Sunteti avangarda eforturilor pentru Schengen

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 17:36
827 citiri
Stroe, mesaj pentru politistii de frontiera: Sunteti avangarda eforturilor pentru Schengen
Foto: arhiva

Politistii de Frontiera din Romania au fost felicitati, miercuri, de catre ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, cu ocazia Zilei Politiei de Frontiera Romane.

"Vreau sa va asigur ca, personal, sunt multumit de ceea ce faceti in fiecare zi pentru oameni. Apreciez efortul dumneavoastra si sunt convins ca veti reprezenta si in continuare avangarda demersurilor noastre pentru atingerea obiectivului prioritar al aderarii la Spatiul Schengen", a transmis ministrul Radu Stroe, potrivit unui comunicat al MAI.

Potrivit ministrului, Politia de Frontiera este acum in randul celor mai performante si moderne institutii ale M.A.I.

"Cu totii stim ca dupa aceasta pregatire si adaptare permanenta, urmeaza sa vina si rezultatul eforturilor noastre si ma refer aici la deblocarea accesului in Spatiul Schengen. Imi doresc ca anul viitor, de ziua Politiei de Frontiera Romane, sa vedem aceste asteptari concretizate", a subliniat ministrul Radu Stroe in mesajul sau.

Ce s-a mai intamplat cu vamesii ridicati cu elicopterele

Totodata, ministrul Afacerilor Interne a subliniat buna reputatie si increderea dobandita de politistii de frontiera in randul partenerilor externi, alaturi de care lupta impotriva criminalitatii transfrontaliere.

#Stroe vamesi politie frontiera performanta, #Stroe vama institutie performanta , #stiri Radu Stroe
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5