Stroe: Nu sunt foarte optimist in privinta bugetului MAI pentru 2013

Joi, 03 Ianuarie 2013, ora 15:57
2199 citiri
Stroe: Nu sunt foarte optimist in privinta bugetului MAI pentru 2013
Foto: Arhiva

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, joi, ca nu este foarte optimist in privinta bugetului institutiei pe care o conduce pentru anul 2013, dar ca va avea in vedere ca angajatii acesteia sa-si primeasca drepturile minime.

"Nu sunt foarte optimist cu privire la acest buget, dar m-am angrenat foarte serios in ideea ca politistii, jandarmii, ISU, pompierii trebuie sa-si primeasca drepturile minime.

Am si avansat o data limita, trimestrul I, sa platim restanta pe 2012, si imi exprim toata speranta si ma angajez absolut foarte serios, fara limita la ideea ca pana la sfarsitul trimestrului III sa platim trepturile de uniforma si pentru 2013", a spus ministrul Afacerilor Interne.

Stroe a mai aratat ca angajatilor ministerului nu li se poate cere sa intervina "zi si noapte" pentru securitatea cetateanului daca nu li se acorda minimul necesar. "Lefurile lor sunt sunt mici si nu discutam de majorari de salarii, ci discutam doar de niste drepturi pe care ei trebuie sa le primeasca", a mai spus Stroe.

#Radu Stroe ministru Interne, #Stroe buget minister Interne , #stiri Radu Stroe