Stroe: PD-L si-a dat cu stangu-n dreptul

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 16:55
2656 citiri
Stroe: PD-L si-a dat cu stangu-n dreptul

Teo Trandafir, reprezentanta PD-L la alegerile din Colegiul 19, nu are sanse in fata candidatului sustinut de PC, PSD si PNL in Colegiul 19, Liliana Minca, considera secretarul general al Partidului National Liberal, Radu Stroe.

Din punctul sau de vedere, exista posibilitatea ca "asa cum se intampla cateodata in mentalul romanului, poate ca totusi Teo Trandafir are sansa ei".

"Mie mi se pare ca PD-L a incercat din nou, intr-o forma mai restransa, sa dea paine si circ. Practic, ei n-au sa dea paine si daca n-au sa dea paine, dau circ. Circul este chiar aceasta candidatura, pentru ca in situatia economica actuala a Romaniei, evident ca in Parlament e nevoie de cat mai multi oameni specialisti si din aceasta cauza, eu am luat ca fiind neserioasa aceasta propunere", a declarat Stroe, la RFI.

Radu Stroe cosidera ca, prin aceasta alegere, PD-L-ul nu a facut decat sa isi "dea cu stangu-n dreptul".

"Evident ca am tot respectul pentru doamna respectiva, pentru munca domniei sale de om de televiziune, dar in politica si mai ales in Parlament, din nou PDL-ul si-a dat cu stangu-n dreptul. Eu cred ca PDL avea nevoie de oameni de calitate economica, juridica. Evident, poate pune si artisti, nu-i nici o problema", a completat Stroe.

Liberalul a acuzat PD-L-ul ca nu are curajul sa-si mai scoata oamenii in candidaturi politice, la lupta electorala, pentru "ca situatia economica, guvernarea slaba, incalificabila, politicile hazardate si aiurea pe care le fac sau incearca sa le faca nu le mai permit sa scoata un om politic".

"Si atunci, ce fac ei: scot un artist, un om pe care lumea ar trebui sa nu-l critice inca din prima zi de campanie electorala. Cu siguranta, il va critica din a doua zi, pentru ca problema doamnei Teo este cum Dumnezeu a ajuns sa se inscrie in PD-L, in conditiile in care PDL-ul de cel putin doi ani de zile isi bate joc de tara in toate chestiunile, economice, politice, de toate felurile", a mai zis el.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#radu stroe, #PDL Teo Trandafir , #stiri Radu Stroe