Radu Vasile va fi inmormantat vineri, la Cimitirul Bellu

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 07:19

   

Radu Vasile va fi inmormantat vineri, la Cimitirul Bellu
Radu Vasile va fi inmormantat, vineri, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala, potrivit fiului acestuia, Tudor Vasile. Fostul premier a murit miercuri dimineata, fiind bolnav de cancer.

Acesta a rugat presa sa-i respecte familia in aceste momente dificile, spunand ca tatal sau "a plecat linistit dintre noi", scrie Romania TV.

Radu Vasile a murit in jurul orei 4.00, la varsta de 71 de ani. El suferea de cancer la colon si urma un tratament in Israel.

A murit Radu Vasile

Radu Vasile s-a nascut la 10 octombrie 1942, la Sibiu. De profesie istoric, el a detinut mai multe mandate de senator, in perioada 1992 -2004, precum si functia de premier al Romaniei din partea PNTCD, intre anii 1998-1999.In ultimii ani, din cauza bolii, s-a retras din viata publica, dar a scris poezii sub pseudonimul Radu Mischiu.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2551 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
dacidava
rank 3
takbir!!
Allahu akbar!!
ya kelb,ya securist hanzir!!
blestemele rascolnicovului Cosma ...
Kanata
rank 5
Adresa gresita pe banii nostri
Alo, tovarasii gropari, ati gresit adresa ! Trebuie ingropat vis-a-vis, la cimitirul evreiesc ! Tov. Radu Vasile era evreu 100 %. Se ducea in israel de cateva ori pe an pe banii contribuabilor, adica ai nostri !
Si ce daca a venit "la servici" in costum popular romaneasc, ce, vroiati sa vina cu salul bicolor si halatul specific Orientului Apropiat asa cum a venit Florin Georgescu cu kepi pe cap ?
Hai ma Ziare.com, acu' scrie-ne si ce grad avea tov. Vasile !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor