Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Constantin Rudnitchi: Basescu vs. Arafat. Batalia unui profesionist

Autor:
Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 09:43
2347 citiri

Raed Arafat este radical diferit de oamenii politici. In cei 22 de ani de tranzitie, Arafat a reusit sa fie initiatorul si artizanul unei constructii, sistemul mobil de urgente medicale, de care si-a legat numele, pe care a gandit-o pas cu pas si cu care a ajuns sa se confunde.

In esenta, dr. Arafat este un profesionist care a performat in domeniul sau de competenta.

Spre deosebire de Raed Arafat, politicienii romani nu au reusit sa construiasca nimic, ba dimpotriva. Cel putin aceasta este imaginea publica a politicienilor. La nivelul perceptiei populare, politicienii au ratat toate proiectele de modernizare a Romaniei.

Reforma neintrerupta si neterminata, privatizarea haotica si incoerenta din administratie au compromis credibilitatea clasei politice. In esenta, statul, in ultimii 22 de ani, si-a diluiat sau abandonat pe rand multe dintre functiile sale.

Traian Basescu, un politician de care cu mare dificultate poti sa legi o realizare, l-a atacat dur pe profesionistul Arafat, cel de care se leaga crearea SMURD. S-a intamplat acest lucru intr-un moment in care Traian Basescu, un presedinte mai mult decat jucator, a reusit, in mod practic, sa confiste statul.

Citeste mai multe despre Constantin Rudnitchi: Basescu vs. Arafat. Batalia unui profesionist

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#demisie Raed Arafat, #protest Raed Arafat, #Basescu Raed Arafat Sanatate , #Ministerul Sanatatii