Ziare.com

Arafat: Pana la sfarsitul anului, fiecare regiune va avea cate un elicopter SMURD

Luni, 22 Iulie 2013, ora 16:13

   

Arafat: Pana la sfarsitul anului, fiecare regiune va avea cate un elicopter SMURD
Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a anuntat luni ca pana la sfarsitul anului toate cele opt regiuni de dezvoltare vor dispune de cate un elicopter SMURD, unul urmand sa fie coordonat de la Cluj-Napoca si sa deserveasca Regiunea de Nord-Vest.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca in momentul de fata sistemul medical de urgenta dispune de sase elicoptere SMURD, pentru tot atatea regiuni de dezvoltare.

"Anul acesta vom finaliza cele opt regiuni, fiecare regiune va avea propriul elicopter SMURD. Si Regiunea de Nord-Vest va avea un elicopter sub coordonarea centrului universitar Cluj-Napoca. Ultimele doua elicoptere urmeaza sa ajunga prin noiembrie-decembrie.

Acum avem sase elicoptere, vom avea opt, cate unul pe regiune, si apoi vom face o analiza sa vedem daca mai trebuie in anumite puncte. Nu va fi elicopterul adus la Cluj, de aici va avea loc coordonarea lui, pentru ca nu pot sa fie doua elicoptere in doua judete apropiate si sa ramana zone neacoperite. Cel mai apropiat elicopter SMURD este la Targu Mures", a spus Arafat.

In prezent, cele sase elicoptere SMURD isi desfasoara activitatea de la Targu Mures, Iasi, Bucuresti, Arad, Craiova si Constanta.

Ultimele doua elicoptere vor deservi Regiunile de Dezvoltare Nord-Vest si Sud-Est.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 748 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

SI...TINUTUL SECUIESC

Nu uitati de provincii si territories !!

 

Un OM !

Ca să fii patriot..... e nevoie oare să te naști aiurea in lume și apoi să ajungi cetățean roman ? Palestinianu ne dă o lecție usturătoare de dragoste pentru o țară care la acceptat ca cetățean . Cu firmituri scăpate printre degetele hoților din guvernele succesive,prin insistențe la mesele bogaților Europei,prin sponsorizări inteligente.....Arafat e mai romin decit toată cloaca politicianistă hoță și perversă ce din 89 și pină azi și-a văzut doar de interesele lor personale și de Gang.
Helicoptere pentru fiecare regiune....o oază de speranță pentru cei in situații disperate. La această oră....aviația romană are mai multe helicoptere SMURD ...FUNCȚIONALE decit Armata !
Propun ca să fie pus General de Aviație,că a făcut mai mult decit Generalii impăiați de Băsescu și impopoțonați cu două,trei și patru stele,ei evidențiindu-se doar ca Slugi Fidele Băsului !
Acest OM ....a făcut mai mult pentru acest popor decit toată Șleahta celor amințiți,șleahtă care sa ocupat doar cu DISTRUGEREA ARMATEI și umplerea propiilor buzunare.

 

Da...

Nu pot sa spun de cat atat:
RESPECTELE MELE!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor