Ziare.com

Raed Arafat vorbeste despre o campanie bine regizata impotriva lui. Sunt hotarat sa nu cedez!

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 09:06

   

Raed Arafat vorbeste despre o campanie bine regizata impotriva lui. Sunt hotarat sa nu cedez!
Secretarul de stat Raed Arafat sustine ca impotriva sa se desfasoara, in ultima perioada, o campanie foarte bine regizata.

Intr-o postare pe Facebook, Raed Arafat afirma ca este hotarat sa nu cedeze, deoarece stie care este miza din spatele acestei campanii.

"Multi colegi ma sfatuiesc sa nu mai raspund. Totusi cand unele acuzatii sunt lansate, un raspuns trebuie sa vina din partea mea, chiar si daca acest lucru imi consuma din timpul meu, pentru ca nu vreau sa las suspiciuni care sa pluteasca asupra mea sau a celor din sistemul de urgenta", se arata in postarea de pe Facebook a lui Raed Arafat.

Fondatorul SMURD face referire la o emisiune de vineri seara, de la B1 TV: "In seara aceasta postul B1 TV a continuat atacul. De aceasta data intr-o emisiune a domnului Manastire "dosar de politician" s-a preluat subiectul deschis ieri in emisiune domnilor Orcan si Tolontan referitor la achizitia de ambulante si s-au reluat atacurile incepute in 2012 de domnii Stelian Negrea si Liviu Alexa cu care, in cazul celui din urma, inca ma judec la Curtea de Apel din Cluj.

Atacurile din nou au avut ca tinta sistemul de urgenta, integritatea mea si nu in utlimul rand Fundatia pentru SMURD exact in acelasi mod ca ieri insa mult mai direct si mult mai agresiv. De aceasta data in studiou erau comentatorii de rigoare, unii de care am auzit si altii pe care i-am vazut pt. prima oara in viata mea si care erau plini de mandrie aducand argumente nefondate si incercand sa explice cat de prost este sistemul si cat de rau este totul.

Paralel, unii politicieni s-au dezlantuit si au inceput si ei sa atace, exemplu fiind domnul Cezar Preda (vezi declaratii la mediafax) care considera ca nu ma pricep la ce fac fara sa stie ca multe din problemele pe care le ridica sunt in vizorul nostru de ceva timp si in curs de modificare, lucru ce se poate dovedi oricand prin existenta unor drafturi de ordine si HG aflate in diferite faze de lucru sau avizare.

Este usor sa lovesti in munca altora cand chiar tu nu te pricepi si nu stii despre ce este vorba si fara macar sa discuti cu cei care muncesc sa vezi ce au de gand si ce fac ei de fapt".

In continuare, Raed Arafat ofera punctual explicatii la unele dintre subiectele puse in discutie in emisiunea de la B1 TV:

1. "Alte sisteme private in afara de Fundatia pentru Smurd nu exista" fiind o afirmatie falsa ce denota ca prezentatorul fie habar nu are despre ce vorbeste sau in mod intentionat doreste sa induca in eroare telespectatorii. Fundatia pentru SMURD nu acorda asistenta medicala de urgenta, si nu are cum sa fie singurul sistem privat pentru ca SMURD nu este egal cu Fundatia care este o entitate creata ca sa sprijine SMURD si pregatirea personalului SMURD.

2. "nu se ridica de la sol elicopterele SMURD fara acordul lui Raed Arafat", o afirmatie lipsita de realitate, elicopterele SMURD ridicandu-se conform unor proceduri standard in urma apelurilor 112 si la decizia dispeceratelor si a medicilor de garda. Din nou vorbim de lipsa de cunostinta sau rea vointa din partea prezentatorului.

3. "Fundatia pentru SMURD primeste donatii de la Deltamed, iar apoi cumpara ambulante", o alta afirmatie falsa si extrem de grava, avand in vedere ca Fundatia pentru SMURD nu primeste si nu a primit donatii din partea firmei Deltamed de la infiintarea Fundatiei in 2006.

4. "SMURD e un acronim care nu are in spate o institutie", aceasta afirmatie fiind cel putin amuzanta avand in vedere ca SMURD este prevazut in Legea 95 din 2006 iar definitia acestuia este in Lege fiind considerat serviciu public fara personalitate juridica in structura pompierilor si a unitatilor de primiri urgente.

5. "UPU inventia lui Arafat" afirmatie pentru care trebuie sa-l explic prezentatorului ca UPU este egalul la "emergency department" o inventie veche de peste 40 de ani si care functioneaza in majoritatea tarilor din lume in spitalele de urgenta, eventual am adus conceptul in tara si l-am adaptat insa nu l-am inventat eu!

6. totodata vreau sa-l spun domnului Manastire ca in Fundatia pentru SMURD nu avem prevazute "bonificatii" pentru a platii conducerea. De fapt Fundatia penru SMURD care are o singura menire si anume sprijinirea SMURD-ului si a asistentei medicale de urgenta nu exista indemnizatii sau salarii destinate membrilor consiliului director. Singurele plati fiind posibile daca este vorba de proiecte Europene cum s-a mai intamplat si am mai explicat.

Cat despre afirmatiile domnului Alexa, mai jos am sa postez unele paragrafe din intampinarea mea la Tribunalul Cluj si la Curtea de Apel Cluj care explica multe aspecte din cele ridicate inclusiv de domnul Manastire: Atacurile repetate sunt fondate pe afirmatii false si dau unele exemple mai jos preluate din articolul intitulat "Raed Arafat si Dan Vasile Gorgan- Baietii destepti din
sistemul de urgenta" scris in ziarul "Ziar de Cluj" de Liviu Alexa:


Dan Gorgan, patronul firmei Deltamed, este prieten aporpirat din timpul studentiei al Dr.-ului Arafat, ca firma d-lui Dan Grogan a castigat contractele "pe tava" furnizand sute de ambulante catre SMURD. Astfel in textul articolului Domnul Alexa scrie:

"O sa demonstrez in cele ce urmeaza ca Raed Arafat si-a favorizat un amic vechi de 20 de ani, legitimand un sistem incredibil de ingenios, de legal si de eficient prin care SC Deltamed SRL din Cluj, firma prietenului sau din studentie, Dan Vasile Gorgan, a castigat pe tava contracte de zeci de milioane de euro din licitatii, furnizand sute de ambulante si de "proiecte speciale" catre SMURD."

Afirmatiile de mai sus sunt false si tendentioase intrucat domnul Vasile Gorgan nu era prieten de studentie cu mine, studiile acestuia fiind de alta natura decat cele medicale, acesta nefiind cunoscut mie pe toata durata studiilor mele, neavand cu el nici o relatie personala ce poate fi caracterizata ca prietenie sau macar ca o cunsotinta.

Si la momentul actual nu pot spune ca ma leaga cu Domnul Gorgan o relatie de prietenie si mai mult este o relatie profesionala in prisma colaborarii in cadrul unor relatii contractuale intre firma acestuia si institutiile pe care le reprezint, sau care le-am reprezentat, fiind inevitabil sa existe relatii interumane cu persoanele cu care se colaboreaza, fara a insemna acest lucru o relatie de prietenie care sa insemne favorizarea si inleznirea obtinerii unor contracte sau facilitati pe bani publici sau privati.

Cu alte cuvinte nu ne vizitam, nu petrecem timp liber impreuna, nu mergem in vacanta impreuna si nu vorbim telefonic fara a fi in legatura cu aspectele profesionale inter-institutionale. Exista o relatie de respect reciproc in care fiecare isi cunoaste limitele foarte bine, acesta cunoscand foarte bine ca nu poate sa imi solicite sau sa se astepte la favoruri din partea mea.

Contractele obtinute de firma Deltamed cu Ministerul Snatatii au facut obiectul unor licitatii publice foarte strict monitorizate si care nu puteau fi dirijate in mod favorabil D-lui Dan Gorgan sau firmei acestuia. Unele licitatii castigate de acesta chiar au fost monitorizate de personalul Ministerului de Finante inca de la momentul intocmirii caietelor de sarcini si a specificatiilor tehnice.

Subsemnatul nu a ocupat pozitia de decizie asupra desemnarii castigatorului sau asupra formei finale a specificatiilor tehnice intrucat la licitatii au existat comisii mixte care au inclus reprezentanti si al Ministerului Afacerilor Interne si al Registrului Auto Roman, care au asistat la intocmirea specificatiilor precum si la evaluarea ofertelor dupa caz.

Aproape toate licitatiile au fost contestate la CNCS de catre firmele concurente iar castigul de cauza a fost dat comisiilor Ministerului Snatatii. Mai mult decat atat, in ultima licitatie din anul 2010, care face obiectul acestor atacuri si care era pentru un acord cadru de 4 ani, CNCS a solictat anularea deciziei comisiei de atribuire pentru unul din pachete, respectiv ambulantele de tip C, unde era declarata o firma castigatoare din Iasi cu masini Mercedes in asociere cu un caroser din Republica Ceha, ducand la adjudecarea licitatiei in favoarea urmatorului ofertant care s-a intamplat sa fie Porche Romania impreuna cu Deltamed.

Afirmatia ca liciitatiile au furnizat sute de ambulante catre SMURD, folosindu-se de numele SMURD care este asociat direct cu persoana mea, insinuand astfel ca licitatiile sunt efectuate in favoarea SMURD, este si ea la randul ei falsa pentru ca beneficiarul principal al licitatiilor erau intotdeauna serviciile de ambulanta si nu SMURD. Majoritatea dotarilor achizitionate de Ministerul Snatatii in sistemul de urgenta prespitalicesc erau destinate serviciilor de ambulanta care au echipaje mai multe la numar.

Firma Deltamed a sponsorizat Fundatia pentru SMURD precum si Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania patronate de dr. Raed Arafat. Astfel in textul articolului domnul Liviu Alexa scrie:

"Arafat este presedinte al Fundatiei pentru SMURD si presedinte al Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania (SMUCR). Aceste entitati au avut relatii de afaceri cu Vasile Gorgan, patronul firmei Deltamed SRL din Cluj, care a furnizat peste 1.200 de ambulante Ministerului Sanatatii, dar care a si facut donatii de peste doua milioane de lei celor doua fundatii mentionate mai sus."

"Si Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania (SMUCR), patronata tot de medicul palestinian, a primit bani de la societatea Deltamed SRL. Suma incasata in 2007 se ridica la 882.000 lei."

"Raed Arafat a inceput sa figureze din anul 2011 pe statul de plata a Fundatiei pentru SMURD, iar, potrivit evidentelor fiscale, in perioada martie - august, a castigat lunar suma de 13.125 lei. La acea vreme, medicul a refuzat sa faca orice comentariu pe aceasta tema."

Din afirmatiile de mai sus, reies acuzatii grave prin care se doreste demonstrarea faptului ca Dr. Arafat, subsemnatul, ar fi corupt prin faptul ca obtine donatii catre organizatii ale caror este presedinte de la firma Deltamed care a avut relatie comerciala cu Ministerul Snatatii. Suma de 2 milioane lei si cea de 882000 lei mentionate si argumentate in articol sunt folosite ca o dovada a amploarei actului de coruptie mai ales ca dupa aceste afirmatii, scriitorul articolului, domnul Liviu Alexa, publica o fisa de plati catre dr. Arafat din partea Fundatiei prin care se doreste demonstrarea ca banii "donati" de Deltamed, ajung in buzunarul dr. -lui Arafat.

Raspunsul la aceste acuzatii este simplu si clar:

Nici Fundatia pentru SMURD si nici Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania nu au primit donatii din partea firmei Deltamed. (De altfel in cadrul procesului am pus la dispozitia domnului Alexa, la solicitarea tribunalului, toate extrasele de cont ale Fundatiei si SMUCR fara sa fie posibila doviderea existentei donatiilor respective.)

Sumele mari vehiculate in articolul domului Alexa, chiar daca nu sunt exacte, reprezinta plati din partea Fundatiei si a SMUCR catre firma Deltamed reprezentand contravaloarea unor achizitii specifice domeniului asistentei medicale de urgenta.

Deci cu alte cuvinte situatia este exact contrara celor prezentate de domnul Alexa si anume nu Fundatia sau SMUCR au primit sumele ci sumele au fost platite de aceste doua organizatii catre Deltamed in baza procedurilor si a ofertelor de pret din piata avand in vedere ca ambele organizatii sunt de drept privat nonprofit.

Daca luam in considerare sumele totale vehiculate de Fundatia pentru SMURD in ultimii 7 ani si care depasesc 25 milioane lei, suma de pana in 2 milioane ca cifra de afaceri cu Deltamed este sub 10% din totalul ciferelor vehiculate.

Insinuarea ca dr. Arafat patroneaza cele doua organizatii da de inteles ca decizia de a achizitiona sau de a cheltui fondurile este doar al acestuia insa in ambele situatii deciziile se iau de consilii de administratie si de conducere.

In cazul Fundatiei pentru SMURD mai ales, subsemnatul este fondatorul insa nu beneficiez de salariu sau indemnizatie din partea Fundatiei pentru SMURD si acelasi lucru se poate spune despre toti membrii consiliului director care participa la sedintele de lucru cu caracter total benevol.

Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din romania este o societate stiintifica si nu comerciala. Este societatea care reprezinta interesle medicinii de urgenta cum sunt societatile de Anestezie Terapie Intensiva, de Chirurgie, de Ortopedie... etc. Nici in aceasta societate nu beneficiez de salariu sau indemnizatii activitatea fiind strict benevola.

Sumele vehiculate de autorul articolului ca sume platite dr.-ului Arafat incepand cu anul 2011 de Fundatia pentru SMURD, insinuand ca provenienta sumelor fiind donatiile din partea companiei Deltamed, sunt de fapt sume platite subsemnatului in cadrul unui proiect finantat din fonduri Europene, proiectul POSDRU 81/3.2/S/58809, subsemnatul fiind unul din mai mult de 20 de experti Romani si straini care au activat in cadrul proiectului. Afirmatia ca as fi refuzat sa comentez este una mincinoasa intrucat nu am fost intrebat ca sa comentez.

In cocluzie, toate acuzatiile si insinuarile din afirmatiile autorului sunt false, tendentioase si afecteaza grav imaginea si demnitatea mea dand o imagine de coruptie si afaceri ilicite pe bani publici in favoarea unor interese ale unor persoane si firme, ce nu se poate confirma sau dovedi.

Utilizarea unor extrase partiale cu cifre in mod tendentios eronat, astfel in cat sume platite catre o comapnie, Deltamed, pentru achizitia legala a unor produse, sa fie prezentate ca donatii catre organizatiile care au platit de fapt sumele respective si nu le-au primit, invocand si insinuand coruptia celui care le coordoneaza precum si insinuarea ca sursa sumelor primite de subsemnatul de la Fundatia pentru SMURD este Deltamed, cand ele sunt provenite din fonduri Europene, sunt toate dovezi clare a relei intentii a autorului si a intentiei de manipulare a opiniei publice pentru a forma o opinie gresita asupra persoanei subsemnatului. (...)

In finalul postarii de pe Facebook, Raed Arafat sustine ca "am vrut din nou sa arat cat de departe sunt unii dispusi sa mearga ca sa distruga". Nu stiu cine este in spatele acestei campanii foarte bine regizate, spune secretarul de stat, insa da asigurari ca "stiind miza, cel putin in parte", asta "ma face mai hotarat sa nu cedez! "
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3076 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
22 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Raed Arafat vorbeste despre o campanie bine regizata impotriva lui.

Sunt hotarat sa nu cedez!"
- in 2012 cand te-au folosit intr-o "campanie bine regizata impotriva" guvernarii boc shi ungureanu , tzi-a placut , ca ai ajuns ditamai secretaru' de stat !sa fi sigur ca daca te destituie nu mai iese nimeni in strada ! :o(((

 

Toate esecurile lui Raed Arafat inseamnă m o r t i, multi m o r t i

... Sa vedem:
- Apuseni - 2
- Siutghiol - 4,
- planoristul - 1,
- depresiva aruncată de pe bloc - 1,
- Colectiv - 60...
Cati romani ar trebui să mai moară, cati morti ar trebui sa mai numărăm ca arabu' sa-nteleagă că i-atrecut vremea?

 

Cam cati la WTC din New York

Mai avem de asteptat.

CAND MORRTII S-AU APUCAT de regizat campanii,

pentru ca nu-l mai vor pe ARAFAT , preferatul sponsorizat de o putere, care guverneaza mai mult din sediul DNA ...

Nici ISIS nu cedează...

Și ei se lamentează că niște diavoli vor să-i distrugă....

Cum ramane cu spitalele inchise ?!

De cuplul biele-manivela...pitroc @ basecu ?!....cucos a cumparat deja ambulante.....e interesul basecului.....tradatorul national..smeagol....

@kid 11.14

- cum bre, dupa guvernarea de succes planetar a lu' pontax tot inchise sunt !? :o((( ar fi interesat de shtiut cate spitale care sunt functzionale , a deschis pontax !:o((( shi m-ar mai interesa shi in ce stare sunt shi salile de sport pe care le-a "facut" bombo la pariu cu tzaraiac ! :o(((

"Raed Arafat vorbeste despre o campanie bine regizata impotriva lui. Sunt hotarat sa nu cedez!" pana acu' au murit 60 de oameni la #colectiv , isu e vinovat , ai demis shefii , da' tu care coordonezi activitatea te faci ca ploua ! io' zic sa-tzi dai demisia , sa te inscrii in psd shi eshti senator garantat(pe viatza) ! :o(((

Doamna,

Observ ca sunteti pornita sa -l muscati de beregata pe Arafat si nu cred ca aveti dreptate.Nu ma asteptam ca o pensionara,care teoretic ar trebui sa profite de serviciile statului,sa fie manipulata politruc sa se privatizeze ceva care ii foloseste GRATIS.De fapt nu trebuie sa ma mire ca face parte din psihologia poporului romanesc.
Si sa ma iau de enumerarea dvs.
1.Apuseni-un harb de avion taxi,pilotat de un inconstient incearca sa treaca Carpatii supraincarcat in conditii de givraj.Nu discut despre ce cautau medicii in taxiul *** ci doar de faptul ca s-a creat o emotie generala si complet inutila ca studenta,Dzeu s-o odihneasca,e eroina nationala gen Ecaterina Teodoroiu.Vina lui Arafat e imaginara.
2.Siutghiol.Un pilot de elicopter inconstient total nu respecta propriul traseu de zbor,incearca prin manevre sa-i creasca andrenalina doctoritei sa- ajunga toata noaptea.,il da de apa si se duce ca bolovanul la fund.Puteau sa fie si norvegienii pe mal gata pregatiti ca rezultatul era acelasi.
3-unul cu un planor umbla brambura pe cer fara nici un mijloc de detectie,se prabuseste intr-o zona in care nici ursii nu trec si este gasit intamplator.Asa se intampla in USA,te cauta 2-3 zile si pa si pusi.Imi aduc aminte de o situatie similara in Estrie in Canada acum 15 ani.Un individ a zburat cu avionul lui personal,ceva ca planorul numai ca avea motor si nu s-a mai intors.L-au cauta peste tot,vreme ca in Apuseni,ceata,ploi,etc,si l-au gasit dupa o saptamana cand s-a fact vreme buna,era mort agatat cu avionul intr-un stalp de telecomunicatii la 1 km de locuinta lui.N-au avut canadienii Arafat sa-l dea afara.
4-despre sinuciderea in masa provocata de o adevarata crima sa fie morti ca sa pot instala guvernul MEU prefer sa nu vorbesc.
Asa ca doamna pensionara mai lasati isteriile astea cu privatizarea serviciului de urgenta,ca daca va fi particular o sa asteptati ambulanta divina.

Arafat e mai roman decat multi dintre romani ! doar asa se explica

de ce se tine cu dintii de functie :)))
in tarile civilizate, un om politic isi da demisia doar daca apare un zvon in presa referitor la corectitudinea lui, la noi omul nu si-o da nici daca tribunalul il condamna :))

 

Zilele trecute, si la Antena 3, Raed Arafat a vorbit despre o

... campanie bine regizata impotriva lui vinovati Basescu si basistii. Daca Arafat ar mai avea un picde logică ar trebui sa se intrebe ce putere mai are domnul Băsescu acum cand nu mai e la putere? Cum, prin cine si cu ce mijloace isi desfăsoară Băsescu campania impotriva acestui incompetent si iresponsabil Arafat. Dar pe teritoriul Antena 3, trebuie sa strigi ca Basescu-i vinovat!
"Sunt hotarat sa nu cedez!" spune arabu'. Sa nu uiti, smechere Arafat, strada te-a adus unde esti acum, strada te va scoate de acolo cu pietre si in suturi. Asculta ce-ti spun si nu uita.

De ezemplu

persoane ca domnia voastra care inca nu a =u trecut peste faptul ca atacul scelerat la Arafat al Basului a dus la caderea micutului boc.

Vorbele lui Raed Arafat, cele din titlu, mi se par foarte cunoscute

... Au fost adesea pronuntate, in ultimii ani, de Ponta, ministrii hoti si corupti din guvernul Ponta, de indispensabilul G Oprea si fraudatorul L Dragnea, de zeci de politicieni prinsi, evident, pe picior gresit, incapabili sa-si recunoasca greselile.

 

??????

Cati romani trebuie sa mai moara pentru egoul dl.Arafat?
Treaba cu fundatia pentru SMURD pute de la o posta a .....avand in vedere conducerea acesteia(Radu Tudor dela antena 3 are vreo specialitate in medicina de urgenta??,mihaela radulescu....)

 

Cei numiti de tine, Tudorel, fac parte din CA si primesc lunar

... bani nemunciti din bugetul statului. Iata hotie, iata risipă din banii contribuabililor.

Tudor

Mi-ati trezit curiozitatea.
Cu adevarat,am gasit :Consiliul director sl Fundatiei pentru SMURD(din 2012):
"R.Arafat -Presedintele Consiliului Director
General Locotenent Vladimir Secara-Vice-presedinte Consiliu.
Adrian Dita-Director Corporate Affairs
Frank Hajdinjak-Director General E.ON Romania
Emil Hurezeanu-analist politic
Mihaela Radulescu-moderatoare
Radu Tudor-analist Jurnalul National"

ESTI PREA BUN DLE ARAFAT ! de aceea romanii te vor

sa le fii sef , si sa accepti si onoranta functie de primar al capitalei , ca sa salvezi Bucurestiul de la un
dezastru ...
fa-l sa arate , precum un BEIRUT !!!!! si nu ca un carnat suspendant, cum doar de un PACALICI ar fi putut fi visat !

Domnule "fost Secretar de Stat" indiferent de atitudinea dv.

cu ORGOLIUL cat CHINA noi , in majoritate , ca și romani , vă considerăm demisionat , in rest rămaneți dv și Primul Ministru Cioloș cat vreți vrea domniile voastre să stați...ne-a mai rămas strada .

 

....in majoritate,ca si romani,va consideram....

Dvs.vorbiti in numele majoritatii romanilor?Cine va da ac. drept?Arafat nu trebuie sa demisioneze,parerea mea.

SMURD

"Un serviciu fara personalitate juridica si care functioneaza cu masini aflate in proprietatea pompierilor,cu personal medical si medicamente de la Ministerul Sanatatii.Si cu personal specializat de la Pompieri."

 

ISU si cu PISHU

DIGI DIPIPI si alte fantome devoratoare de bani.
Care este bugetul domnu ptr ISU?
Ce sunt cu sponsorizarile alea?
Daca sunt legale ti se par morale?
Astept pe acelasi calapod sponsorizari si la finante,politie, procuratura...Toata liota mirshava!
Maninca cumva ISU cat 10 spitale judetene?

 

eu zic !

sa-ti pui centura lata si sa te arunci undeva in aer , undeva unde esti singur ! ai profitat de naivitatea poporului roman ca un sarpe smecher si acum crezi ca esti nemuritor ! unul care viziteaza aceeasi moscheie cu omar haisan , rapitor de jurnalisti romani si distrugatorul padurilor romanesi , nu are credibilitate in fata mea ! chiar crezi ca poporul roman nu are resurse sa conduca singuri aceasta tara ? te inseli ! hai , valea ! am mai spus-o , romania trebuie sa fie condusa de romani si nu de aruncatori de pietre si urator de evrei si crestinism ! ce cauta acest om in institutiile statului roman ?

 

Bravo Arafat, nu ceda! Ar trebui sa il ie drept consilier pe

celebrul albanez, dr Viorel :)))

Japonezii spun ca ramura incarcata cu zapada, are doua posibilitati: ori se pleaca si zapada cade, ori se tine batoasa si crapa sub povara zapezii!

Choisi ton camp camarade Arafat!

Inteligent at fi sa iti iei catrafusele si conturile bancare si sa te retragi cu discretie... unde vrei tu...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor