AC Milan își păstrează cel mai valoros fotbalist din lot

Joi, 02 Februarie 2023, ora 16:34
1195 citiri
AC Milan își păstrează cel mai valoros fotbalist din lot
Rafael Leao ramane la AC Milan FOTO facebook

Atacantul portughez Rafael Leao a anunţat că vrea să-şi prelungească înţelegerea cu AC Milan, campioana Italiei, informează site-ul walfoot.be.

Prin intermediul avocatului său Ted Dimvula, Rafael Leao şi-a exprimat din nou dorinţa de a-şi prelungi contractul cu AC Milan, care expiră în iunie 2024.

"Există multe informaţii false şi înşelătoare despre Rafael, mai ales în presa italiană. Asta nu are decât un scop: să paraziteze discuţiile cordiale şi profesioniste pe care le avem cu conducerea lui AC Milan în legătură cu prelungirea contractului lui Rafael. Lucrăm acum împreună ca să găsim o soluţie satisfăcătoare pentru toate părţile", se arată într-un comunicat.

"Prioritatea jucătorului nu s-a schimbat: vrea să rămână la AC Milan şi să continue să crească şi să progreseze în această instituţie şi în acest oraş pe care îl iubeşte atât de mult. Negăm, aşadar, cu fermitate orice dorinţă din partea lui Rafael şi a anturajului său de a-şi reduce clauza de reziliere pentru a facilita plecarea jucătorului în vara viitoare. Rafael este pe deplin concentrat asupra obiectivelor importante ale actualului său club şi doreşte, în această perioadă dificilă, să poată lucra în linişte pentru a reînnoda cu victoriile", continuă comunicatul.

Atacantul de 23 de ani a marcat 8 goluri în cele 19 meciuri pe care le-a jucat în acest sezon în Serie A.

AC Milan, campioana en titre din Serie A, trece printr-o perioadă dificilă şi este doar pe poziţia a 5-a în campionat.

Citește și:
Fostul internațional Răzvan Raț a semnat un super-contract cu Rapid
Fostul internațional Răzvan Raț a semnat un super-contract cu Rapid
Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, semnarea unui parteneriat de colaborare cu Academia Răzvan Raţ, prin care gruparea giuleşteană are prioritate...
Refuzul amar al lui Xi Jinping. Contractul pe care Putin voia sa-l vadă semnat cu disperare. ”China poate aștepta oricât”
Refuzul amar al lui Xi Jinping. Contractul pe care Putin voia sa-l vadă semnat cu disperare. ”China poate aștepta oricât”
Rusia avea nevoie disperată de un nou contract de gaz cu China din cauza situației catastrofale a Gazprom, dar Xi Jinping l-a refuzat pe Putin. Vizita pompoasă a președintelui chinez Xi...
#Rafael LEao, #AC Milan, #contract, #portughez, #prelungire , #stiri fotbal