Nadal, infrangere incredibila: Lovituri fabuloase reusite de adversar (Video)

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 15:41
3561 citiri
Nadal, infrangere incredibila: Lovituri fabuloase reusite de adversar (Video)
Foto: Facebook/ Rafa Nadal

Rafael Nadal, unul dintre cei mai mari jucatori de tenis din istorie, continua sezonul de cosmar dupa ce sambata a fost eliminat in semifinalele turneului ATP de la Shanghai.

Spaniolul, locul 7 ATP, a pierdut in trei seturi, 4-6, 6-0, 5-7, partida cu Jo-Wilfired Tsonga, locul 15 ATP, pe care parea ca o conduce fara probleme, spre final. De la scorul de 5-4, insa, in setul decisiv, Nadal nu a mai reusit niciun game.

La un moment dat, la scorul de 2-2, in primul set, Tsonga a reusit break-ul care i-a adus in cele din urma setul, cu o lovitura formidabila, in lung de linie.

Apoi, in penultimul punct al partidei, la scorul de 6-5 si 30-30, Tsonga a reusit o lovitura fabuloasa, care a fost numita punctul anului de catre Sky Sports. Francezul a castigat si urmatorul punct si s-a calificat in finala, dupa doua ore si 16 minute de joc.

US Open: Sezon de cosmar pentru unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie

Acesta este primul sezon dupa 10 ani cand spaniolul nu reuseste sa castige niciun titlul de Grand Slam, ajungand doar pana in sferturi la Australian Open si la Roland Garros, turneul din urma castigandu-l de 9 ori - cel mai mare numar de victorii ale aceluiasi turneu de Grand Slam pentru un singur jucator.

Spaniolul, locul 7 ATP, a ajuns in acest an pe cea mai joasa pozitie din ultimul deceniu - locul 10, in luna iunie. Tenismenul iberic este al doilea in topul celor mai multe turnee de Mare Slam castigate, cu 14 trofee, la egalitate cu Pete Sampras. Roger Federer detine recordul, cu 17 titluri de Grand Slam. De asemenea, spaniolul a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2008 si de patru ori Cupa Davis.

Rafa Nadal, distrus de Novak Djokovici in marea finala de la Beijing

Duminica trecuta, Rafa Nadal a fost depasit in mod clar de liderul mondial ATP Novak Djokovici, in marea finala ATP de la Beijing. Scorul a fost unul categoric, 6-2, 6-2 in fata fostului lider mondial din Spania, dupa o partida care a durat o ora si 32 de minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rafael Nadal pierdut Tsonga, #Nadal eliminat Shanghai, #Nadal turneu China , #meciuri