Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nadal, scos din sarite de organizatorii de la US Open

Joi, 08 Septembrie 2011, ora 11:24
2901 citiri
Nadal, scos din sarite de organizatorii de la US Open

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul 2 mondial, a calificat drept inacceptabila decizia organizatorilor de la US Open de a trimite jucatorii pe teren desi ploua, inainte ca meciurile sa fie suspendate.

Vizibil iritat, ibericul a precizat ca organizatorii turneelor de Grand Slam detin prea multa putere si nu isi fac griji pentru jucatori.

"Faptul ca am fost pusi sa intram pe teren desi ploua este inacceptabil, deoarece nu trebuie indusi in eroare nici jucatorii si nici fanii.

Fanii si jucatorii sunt elemente importante ale spectacolului si au nevoie de putin mai mult respect. Eu nu voiam sa intru pe teren, pentru ca ploua. Desi sunt primul care are interesul sa joace. A fost o decizie proasta.

Turneele de Grand Slam au prea multa putere si nu isi fac griji pentru jucatori. Stiu ca exista interese in jurul acestor turnee, dar nu este corect. Eu nu pot sa spun ca nu vreau sa intru pe teren daca ploua, pentru ca ar fi o aroganta, dar ATP ar trebui sa aiba puterea sa o spuna. Insa se pare ca nu este cazul la turneele de Grand Slam. Trebuie sa se schimbe sistemul si singurul mod de a o face este ca jucatorii sa se uneasca si ca ATP sa ne sustina.", a declarat Nadal dupa intreruperea meciului cu Muller.

Patru partide din optimile US Open la masculin, precum si primul sfert de finala, vor fi reluate joi, incepand cu ora 18:00 (ora Romaniei).

Tot joi se vor juca si sferturile probei feminine de simplu, dupa ce toate meciurile de miercuri au fost amanate, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

C.F.

Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, spune că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient pregătit, scrie AFP. La...
Premieră în istoria tenisului, la meciul lui Nadal. Niciodată n-a fost atât de mare diferența
Premieră în istoria tenisului, la meciul lui Nadal. Niciodată n-a fost atât de mare diferența
Prima rundă a Mastersului de la Madrid va avea un meci special între Rafael Nadal (37 de ani), de 22 de ori campion de Grand Slam, și tânărul Darwin Blanch, în vârstă de 16 ani, deținător...
#Rafael Nadal, #US Open, #Nadal revolta US Open, #meciuri amanate US Open , #stiri Rafael Nadal