Vestea așteptată de fanii lui Rafael Nadal. La ce turneu se va întoarce pe teren ”regele zgurii”

Marti, 26 Aprilie 2022, ora 19:50
1762 citiri
Vestea așteptată de fanii lui Rafael Nadal. La ce turneu se va întoarce pe teren ”regele zgurii”
Rafael Nadal

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul 4 ATP, a confirmat pe reţelele de socializare că va evolua la Mutua Madrid Open, informează marca.com.

Inclus pe lista participanţilor publicată la începutul lunii aprilie, spaniolul se va afla la Caja Megica la primul său turneu de la finala pierdută la Indian Wells, la 20 martie.

Jucătorul spaniol de tenis a suferit o fractură de stres la al treilea arc costal stâng, în semifinala de la Indian Wells.

"În ciuda faptului că abia mă pregătesc şi este dificil, abia aştept să joc şi să o fac acasă, pentru că astfel de ocazii sunt puţine. Aşa că voi încerca să fac tot ce pot. Ne vedem la Madrid", a anunţat Nadal, pe Instagram.

Nadal a reînceput să se antreneze. la 18 aprilie, pe terenurile academiei sale din Mallorca. Din cauza accidentării, el a ratat turneele de la Monte Carlo şi Barcelona, ambele disputate pe suprafaţa sa preferată, zgura.

Tenismenul spaniol, deţinătorul recordului de grand slam-uri câştigate, 21, s-a impus în acest an la turneul de la Melbourne de 250 de puncte, la Australian Open şi la Acapulco, înainte de a pierde în ultimul act la Indian Wells, în faţa americanului Taylor Fritz, şi a încheia o serie de 20 de victorii la rând.

La Madrid Open, Nadal a câştigat de cinci ori trofeul, ultima dată în 2017. Anul trecut, el a fost eliminat în sferturi, de Alexander Zverev.

Turneul Masters 1.000 de la Madrid începe duminică.

#Rafael Nadal, #atp, #tenis, #madrid , #stiri Rafael Nadal