Orban: "RAFO Onesti si tot ce era industrie a fost distrusa de mafia PSD-ista, sa nu ne facem ca nu stim lucrul asta"

Sambata, 19 Septembrie 2020, ora 10:54
2436 citiri
Orban: "RAFO Onesti si tot ce era industrie a fost distrusa de mafia PSD-ista, sa nu ne facem ca nu stim lucrul asta"

Premierul Ludovic Orban acuza distrugerea industriei care altadata facea ca municipiul Onesti sa fie "un pol economic", el sustinand ca "RAFO Onesti si tot ce era industrie a fost distrusa de mafia PSD-ista, sa nu ne facem ca nu stim lucrul asta".

Liderul liberal sustine ca social-democratii au "tinut Onestiul in dezolare si decadere continua".

"RAFO Onesti si tot ce era industrie a fost distrusa de mafia PSD-ista, sa nu ne facem ca nu stim lucrul asta. Onestiul este tinut in acest stadiu de dezolare, de decadere continua de PSD. Cand te plimbi noaptea vezi ca e lumina la doua apartamente din zece. Pare din ce in ce mai tare un oras parasit, nu exista viata economica, chiar si pe strazi nu exista viata care exista in alte localitati, cred ca au plecat din Onesti mii si mii de oameni tineri care ar fi putut aici, acasa la ei, sa-si gaseasca un rost", a afirmat Ludovic Orban, in discursul tinut sambata dimineata, la un miting electoral in Onesti.

Seful Guvernului a promis sprijin pentru judetul Bacau, atat timp cat administratia locala va dezvolta proiecte in beneficiul zonei.

"Lucrurile sunt simple pentru mine, avem nevoie de un partener, de un primar cu viziune, care sa fie un primar al mileniului (secolului - n.r.) XXI, care sa cunoasca lumea in care traim, care sa cunoasca toate instrumentele moderne de administratie, care sa fie conectat la economia si societatea secolului XXI. Orice proiect care sta in picioare va beneficia de sprijin de la Guvern. (...) Impreuna putem sa identificam cele mai scurte drumuri spre dezvoltare. Aici, in Onesti, prioritate zero atragerea de investitii", a adaugat primul ministru.

El a declarat ca isi doreste ca Onestiul sa devina "un pol de dezvoltare economica, in loc sa fie un pol de saracie". Ludovic Orban se afla, sambata, in Bacau, unde participa la mai multe evenimente electorale pentru sustinerea candidatilor PNL pentru Consiliul Judetean si pentru principalele localitati din acest judet.

Citeste si:
PNL mai are o singură variantă: USL 2.0
PNL mai are o singură variantă: USL 2.0
Desfășurarea Congresul PNL la Romexpo, eveniment la care au participat aproape 5.000 de delegați din toată țara, în pofida faptului că Bucureștiul intrase deja în scenariul roșu, a trimis...
Florin Cîţu invită USR PLUS la masa discuţiilor. În ce condiții este deschis la negocieri
Florin Cîţu invită USR PLUS la masa discuţiilor. În ce condiții este deschis la negocieri
Florin Cîţu a invitat USR PLUS la masa discuţiilor, însă după ce încetează colaborarea cu AUR şi PSD în vederea susţinerii unei moţiuni de cenzură. Noul preşedinte ales al PNL a...
Sursa: NEWS.RO