Raiffeisen Romania: Decizia Austriei nu ne afecteaza

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 00:22
2046 citiri
Raiffeisen Romania: Decizia Austriei nu ne afecteaza

Raiffeisen Romania nu va fi afectata semnificativ de decizia Austriei de a limita finantarea pentru subsidiarele bancilor din Europa Centrala si de Est, intrucat are suficient capital la dispozitie si resurse interne, potrivit lui Steven van Gronigen, CEO-ul institutiei.

Raiffeisen, unul dintre cei mai mari creditori din Romania, ar putea emite obligatiuni anul viitor printr-un program pe termen mediu de aproximativ 1,5 miliarde de euro, insa asteapta momentul potrivit sa obtina un pret rezonabil, a declarat van Groningen, intr-un interviu acordat Bloomberg.

Supraveghetorii bancilor austriece restrictioneaza viitoarele noi imprumuturi ale bancilor, inclusiv Raiffeisen, Erste Group Bank si Austria AG de la Unicredit, in Europa Centrala si de Est, astfel incat sa nu depaseasca o cifra de 1,1 ori mai mare decat depozitele si fondurile totale pe care unitatile locale ale creditorilor ar putea sa le stranga pe cont propriu.

Citeste mai mult despre Raiffeisen Romania: Decizia Austriei nu ne afecteaza pe Business 24.ro

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Raiffeisen Romania banci Austria, #banci Austria creditare , #Romania