Mama fetiței moarte pe trecerea de pietoni către polițistul care a provocat accidentul: ”Se pare că nici om nu prea ești!”

Miercuri, 23 Februarie 2022, ora 21:35
5131 citiri
Mama fetiței moarte pe trecerea de pietoni către polițistul care a provocat accidentul: ”Se pare că nici om nu prea ești!”
Accidentul a avut loc pe 13 ianuarie 2022 FOTO Facebook / Luptăm pentru România

Mama Raisei, fetița de 11 ani care a fost accidentată mortal de un polițist pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei, i-a transmis acestuia un mesaj după ce solicitarea de a fi supus testului poligraf a fost respinsă.

Reacția femeii vine după ce, luni, avocatul Adrian Cuculis a anunțat că procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au respins cererea.

În plus, în urmă cu o lună, polițistul a trimis familiei copilei o scrisoare în care și-a cerut iertare și s-a oferit să le acorde ajutor.

În răspuns, mama Raisei îi cere polițistului să ”nu îngreuneze ancheta” și să accepte proba testului poligraf, subliniind că acesta este ajutorul pe care îl poate oferi.

Scrisoarea a fost făcută publică de Cuculis, care a explicat și motivele pentru care a cerut testul poligraf.

-erau contradicții cu privire la folosirea de către acesta a luminilor de pe rampă mașinii;

- a declarat că era atent la drum și nu-și explică accidentul;

- nu a fost foarte coerent cu privire la locul către care se deplasa;

- nu ne-am edificat încă cine era colegul lui și ce au discutat (asta fiindcă procurorul a decis că nici asta nu este esențial în anchetă);

- alte elemente ce țin de dinamică anchetei.

”Fix în ziua când Popescu a fost chemat la Brigada de Poliței Rutieră la domnul comisar Bragadireanu, adică fix organul de urmărire penală care îl anchetă prin delegare pe Popescu (polițistul care a produs accidentul auto ), deși am comunicat cu dansul că informația referitoare dacă Popescu este sau nu de acord cu testul poligraf să fie comunicată verbal, imediat după ce a ajuns Popescu la audiere, s-a schimbat total atitudinea polițistului Bragadireanu și a refuzat să mai dea informații la care de altfel aveam acces total.

De aici am și tras concluzia că același Bragadireanu ar fi putut să-l sfătuiască pe polițistul Popescu să nu accepte proba cu poligraful mai ales că în aceeași zi polițistul Popescu a intrat pe la intrarea din ”spate” a poliției și nu pe la cea oficială, acolo unde ar fi trebuit să se legitimeze”, a mai scris avocatul

În 13 ianuarie, Raisa şi Marina au fost lovite de o maşină a Poliţiei în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. În urma accidentului, Raisa a murit, iar Marina a fost rănită.

Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului. Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Polițistul din Ploiești acuzat că ar fi violat o femeie admite că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar cu ”consimțământ”
Polițistul din Ploiești acuzat că ar fi violat o femeie admite că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, dar cu ”consimțământ”
Poliţistul de la secţia 4 Ploieşti acuzat de viol de către o femeie de 36 de ani susține că a chemat-o pe aceasta la el acasă şi că au întreţinut relaţii sexuale, dar au fost...
Un polițist din Ploiești este cercetat pentru infracțiunea de viol, după ce o femeie l-a acuzat că a abuzat-o sexual
Un polițist din Ploiești este cercetat pentru infracțiunea de viol, după ce o femeie l-a acuzat că a abuzat-o sexual
Un poliţist din Ploieşti este acuzat de viol de o femeie care a depus o plângere penală, aceasta reclamând faptul că ar fi abuzat-o sexual, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova...
#raisa, #accident Bucuresti, #politist, #trecere de pietoni, #scrisoare mama raisei , #accident Bucuresti