Fost ministru al Justitiei, despre inregistrarile cu Kovesi: Justitia este nodul gordian pentru PSD

Luni, 19 Iunie 2017, ora 13:19
4742 citiri
Fost ministru al Justitiei, despre inregistrarile cu Kovesi: Justitia este nodul gordian pentru PSD
Foto:Facebook/Raluca Pruna

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna afirma, referindu-se la inregistrarile aparute in media cu procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ca "justitia este nordul gordian pentru PSD".

"E absolut intamplator ca in acest razboi PSD-PSD, apar exact azi inregistrari dintr-o sedinta interna cu procurorul sef anti-coruptie. Ca asa stie PSD sa guverneze, cu circ. La paine inca mai lucreaza. Nu era nevoie de mai mult circ. Pentru toti cei care au 1 sinapsa, e evident ca justitia este nodul gordian pentru PSD. Care se chinuie sa il taie, fara sa conteze ce lasa in urma. Parjol in general", a scris pe pagina sa de Facebook, duminica, Raluca Pruna.

Totodata, ea spune ca ideea alegerilor anticipate insinuata ar fi "o miscare pripita, o solutie care in cel mai bun caz poate aduce o mica satisfactie de etapa".

"Nu ar putea duce PSD acolo unde merita, jos, foarte jos. PSD, dincolo de luptele (...) intre clanuri rivale, trebuie lasat sa ajunga in punctul in care tot prostul sa priceapa ca programul de guvernare nu este o noua biblie, ci o poveste fantasmagorica.

In ciuda faptului ca i se repeta numele ritualic ca si cand asta l-ar face sa devina realizabil, programul ramane fantasmagoric. PSD ar trebui lasat sa ajunga in punctul in care sa fie evident ca nu poate livra, sa se incurce in propriile hoc pocus'uri economice", a mai scris fostul ministru.

#Raluca Pruna inregistrari Kovesi, #Raluca Pruna alegeri anticipate , #ministrul Justitiei