Ministrul Justitiei raspunde atacurilor lui Ponta: Nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual?

Vineri, 05 August 2016, ora 08:20
16438 citiri
Ministrul Justitiei raspunde atacurilor lui Ponta: Nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual?
Foto: Facebook/Raluca Alexandra Pruna

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a raspuns atacurilor venite din partea lui Victor Ponta si a anuntat ca il va da in judecata pe fostul premier daca o va mai calomnia.

"Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinista. Din nou, a suta oara. Mai bate campii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zabovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem insa in alt joc si el e (inca) in politica mare.

Il anunt public - ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanta astfel de afirmatii. Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni rationali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii", a scris Facebook Raluca Pruna.

Ministrul Justitiei le-a transmis romanilor sa se gandeasca foarte bine de cine vor sa fie reprezentanti in viitor si sa ia o decizie radicala la alegerile din iarna.

"Pe cei multi, scarbiti de cum sunteti reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflectie: nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pentru VV Ponta, asta e o chestie legata de numar, va explic gratis) ", a incheiat ea.

Reactia ministrului vine in urma atacurilor fostului premier la adresa sa, ultimul avand loc chiar joi seara. Ponta a felicitat faptul ca o piateta din Bucuresti va purta numele actorului Radu Beligan, dar a lansat si un atac la adresa Monica Macovei si a Ralucai Pruna.

"Cand o sa facem un Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului) in Romania putem avea acolo si incaperi cu numele 'Monica Macovei' si 'Raluca Pruna'! Merita tovarasele sa nu le uitam ca sa nu repetam ororile acestora!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si alte atacuri ale lui Ponta la adresa ministrului Pruna

#Pruna judecata Ponta, #Pruna proces calomnie Ponta, #Pruna proces Ponta , #ministrul Justitiei