Raluca Pruna nu renunta la procesul cu Ponta si explica de ce il da in judecata. Am facut pasi, discut cu avocatii

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 14:27
9527 citiri
Raluca Pruna nu renunta la procesul cu Ponta si explica de ce il da in judecata. Am facut pasi, discut cu avocatii
Foto: Digi 24

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a explicat, duminica, de ce il da in judectata pe fostul premier Victor Ponta.

Raluca Pruna a declarat la Digi 24 ca nu face acest lucru pentru ca a spus ca este stalinista sau membra a gruparii Statului Islamic, ci pentru calomnie.

"Faptul ca m-a facut stalinista, kgb-ista, membra ISIL sunt niste judecati de valoare care il califica pe domnia sa. Nu este o calomnie, este o parere despre mine.

Il dau in judecata pentru calomnie ca a afirmat despre un primar ca ar fi venit la mine in birou si ar fi facut trafic de influenta pentru a adopta o ordonanta. Il invit in instanta. Am facut pasi. Nu am depus cererea, dar discut cu avocatii", a sustinut ministru Justitiei.

Citeste si alte atacuri ale lui Ponta la adresa lui Pruna

Amintim ca intr-o postare pe Facebook, pe 26 mai, Ponta a scris in mod ironic ca DNA va incepe urmarirea penala impotriva primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, pentru ca acesta ar fi facut trafic de influenta pe langa ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Atunci, ministrul a spus ca va lua atitudine, pentru ca are o reputatie de aparat.

Intr-o alta postare pe Facebook, Ponta a felicitat faptul ca o piateta din Bucuresti va purta numele actorului Radu Beligan, dar a lansat si un atac la adresa Monica Macovei si a Ralucai Pruna.

"Cand o sa facem un Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului) in Romania putem avea acolo si incaperi cu numele 'Monica Macovei' si 'Raluca Pruna'! Merita tovarasele sa nu le uitam ca sa nu repetam ororile acestora!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

In replica, Pruna a transmis pe Facebook ca il va da in judecata pe fostul premier daca o va mai calomnia si s-a intrebat daca "nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual?".

#Pruna proces Ponta, #Pruna ministru Justitiei, #Pruna judecata Ponta , #ministrul Justitiei