PNL acuza: Dragnea aduce comportamentul lui Nastase in PSD - rechini care simt miros de sange

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 12:13
3953 citiri
PNL acuza: Dragnea aduce comportamentul lui Nastase in PSD - rechini care simt miros de sange
Foto: Ziare.com

Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, acuza reinstalarea unui "sistem clientelar, putred" in Romania, dupa ce Liviu Dragnea a fost preferat de colegii din CEx pentru functia de presedinte interimar al PSD.

"Avem prima dovada a sistemului clientelar, putred, care se reinstaureaza in Romania. Liviu Dragnea a fost pus in fruntea PSD cu un singur scop: sa sugrume statul, bugetul tarii sa devina sursa de hrana pentru PSD", sustine Raluca Turcan, intr-o declaratie remisa vineri Ziare.com.

Ponta pierde controlul PSD: Dragnea, noul sef interimar, a zdrobit-o pe Rovana Plumb

De asemenea, aceasta critica si faptul ca rectificarea bugetara urmeaza sa fie prezentata de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, intai in BPN al partidului, si abia apoi in Guvern.

"Faptul ca rectificarea la bugetul tarii va fi prezentata intai PSD arata exact cum gandeste PSD cu noul presedinte: precum rechinii care simt miros de sange. Flamanzi si cu zilele numarate, incearca sa-si satisfaca poftele, alocand discretionar baronilor PSD banii colectati din taxe si impozite de la cetatenii acestei tari.

Sute de primarii din tara aceasta au primit la jumatate banii din fondurile care le-ar fi revenit din cotele defalcate din TVA, iar sute de primarii inseamna mii de cetateni romani care vor avea parte de proiecte europene blocate, de scoli subfinantate, de spitale in paragina, de lipsa de drumuri. Dar pentru PSD lucrurile acestea nu conteaza", sustine deputatul PNL.

Dragnea i-a cerut lui Ponta sa prezinte rectificarea bugetara in PSD, inainte de a fi aprobata in Guvern

Nu in ultimul rand, vicepresedintele PNL face un apel la "membrii PSD de buna credinta", precum si la aliatii la guvernare ai partidului.

"Dupa ce si-a demonstrat neputinta de reforma, PSD isi arata si neputinta de a sta drept in fata Romaniei. Toti membrii PSD de buna credinta ar trebui sa ia atitudine. Aliatii la guvernare ai PSD ar trebui sa se revolte.

Rectificarea bugetara este pentru Romania si toti cei care vor prosperitate si drum european pentru Romania ar trebui sa respinga acest comportament la guvernare al PSD", mai sustine Raluca Turcan.

Reactia acesteia vine dupa ce, joi, presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, va prezenta proiectul de rectificare bugetara in PSD, inainte de a fi aprobat in Guvern.

"Am vorbit cu dl prim-ministru despre rectificarea bugetara, iar luni ministrul de Finante va prezenta proiectul de rectificare in BPN, pentru ca si membrii partidului sa vada proiectul inainte ca el sa fie aprobat in Guvern", a spus Dragnea, in prima conferinta de presa sustinuta de cand este ales in fruntea PSD.

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca rectificarea bugetara de saptamana viitoare va fi una pozitiva. La randul sau, Eugen Teodorovici a mentionat ca rectificarea va avea loc saptamana viitoare, marti, 28 iulie. "Partea de investitii va avea cel mai mult de castigat", sustine acesta.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Raluca Turcan PSD Dragnea, #Turcan rectificare bugetara, #rectificare bugetara prezentata PSD , #deputat