Raluca Turcan: Liderii USL semneaza condica la televiziunile de stiri

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 22:26
2738 citiri
Raluca Turcan: Liderii USL semneaza condica la televiziunile de stiri
Foto: Realitatea TV

Deputatul PDL Raluca Turcan crede ca prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu se bucura de aceeasi cota de incredere cu a liderilor USL care "semneaza condica la televiziunile de stiri".

"Un om care este de cateva zile in atentia opiniei publice are aceeasi cota cu a unor persoane care se afla toata ziua pe ecran si semneaza condica la televiziunile de stiri", a declarat Raluca Turcan, invitata la Realitatea TV, referindu-se la liderii USL.

Deputatul a continuat, afirmand ca Victor Ponta si Crin Antonescu sunt platiti din bani publici si nu vin la serviciu si a condamnat "demagogia si dubla masura a celor care se afla pe ecranele televizoarelor si informeaza. Informeaza, dar intr-un mod denaturat".

Peste 60% dintre romani au o parere buna si foarte buna despre Mihai Razvan Ungureanu si cam tot atatia considera ca Traian Basescu a facut bine numindu-l premier, reiese din cel mai recent sondaj IRES.

Ungureanu, apreciat de 2/3 dintre romani - Basescu a facut bine numindu-l - sondaj IRES

Astfel, 62% dintre participantii la cercetarea sociologica au spus ca au o parere buna si foarte buna despre noul premier, 61% considera ca presedintele a facut bine inlocuindu-l pe Emil Boc cu Mihai Ungureanu si doar 33% cred ca aceasta miscare a fost o greseala.

Referindu-se la Parlament, Raluca Turcan a precizat ca acesta are o reputatie scazuta, dar pe care ea o apara.

"Valoare exista in Parlament. Orice om politic ar trebui sa faca politica in Parlament", a mentionat deputatul PDL.

Ea a mentionat ca ar vrea sa traiasca "zilele acelea in care sa stam toti la aceeasi masa si eu sa zic ceva si colegul meu sa nu ma contrazica pentru ca sunt de la PDL, ci sa vina cu argumente".

Miscarea Populara a PDL

Raluca Turcan s-a referit si la ideea Miscarii Populare, lansata de prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde, care spera sa adune partide precum PNTCD, UNPR si PER.

"As vrea ca orice miscare se face pe scena politica sa nu fie alta Marie cu aceeasi palarie", a explicat deputatul PDL, subliniind ca sotul sau, Valeriu Turcan, nu va lucra nici pentru PDL, nici pentru Miscarea Populara.

Anterior, si Teodor Baconschi facuse referire la o Miscare Populara care ar urma sa contina si PNTCD.

Deputatul PDL a facut referire si la electoratul "care nu se regaseste si care este dezamagit sau indecis", in legatura cu viitoarea posibila Miscare Populara.

"Pe stanga exista UDL, pe dreapta exista PDL, mai multe formatiuni mai mici si un electorat care nu se regaseste, care este dezamagit sau indecis. Daca ii atragem pe cei indecisi si ii convingem pe cei dezamagiti, merita facuta (Miscarea Populara - n. red.)", a mentionat Raluca Turcan.

Cluj-Napoca, solutie pentru Emil Boc

Deputatul PDL a dezbatut si posibilitatea ca fostul prim-ministru Emil Boc sa candideze si sa revina in functia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

"Emil Boc a demonstrat in timp ca este un om cu responsabilitate si ca poate lua decizii dificile. Cand a preluat mandatul de premier, Romania se prefigura sa intre intr-o criza acuta si Emil Boc si-a asumat functia de prim-ministru", a afirmat Raluca Turcan.

Ea a spus ca nu crede ca PDL l-ar putea forta pe fostul premier sa candideze la primaria din Cluj-Napoca.

"Nu cred ca PDL, cu toti colegii mei, isi pun problema astfel - chiar daca nu vrea, il fortam. Nu cred ca partidul ar putea sa il forteze, pentru ca este apreciat la Cluj. Nu cred ca s-ar da la o parte, pentru ca Emil Boc este un om departe de orice suspiciune de coruptie. A facut politica in detrimentul interesului personal", a conchis deputatul PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Raluca Turcan explică de ce a interzis filmele rusești din cinematografele de stat. Recomandările adresate Ambasadei Ruse
Raluca Turcan explică de ce a interzis filmele rusești din cinematografele de stat. Recomandările adresate Ambasadei Ruse
Tensiunile dintre guvernele din România și Rusia se manifestă inclusiv în plan cultural. Ministerul Culturii de la București a interzis rularea a două filme ruse în două cinematografe de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Raluca Turcan, #Raluca Turcan deputat PDL, #Raluca Turcan Crin Antonescu, #Raluca Turcan Ungureanu , #deputat