Turcan: Boc trebuie sa ne spuna clar care sunt ministrii cu performante

Luni, 23 August 2010, ora 22:26
1128 citiri
Turcan: Boc trebuie sa ne spuna clar care sunt ministrii cu performante

Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea sustin ca premierul Emil Boc trebuie sa-si respecte angajamentul ca la 1 septembrie sa prezinte partidului o evaluare a activitatii fiecarui ministru in parte.

Elena Udrea a apreciat ca Emil Boc este dator fata de parlamentari sa-si respecte angajamentul anterior.

"Atat timp cat exista promisiunea facuta colegilor parlamentari ca va fi o evaluare a membrilor guvernului, este datoria si atributul premierului si presedintele partidului sa o faca", a spus Udrea.

La randul sau, Turcan a spus ca parlamentarii democrat-liberali asteapta ca premierul Boc sa vina in fata lor cu evaluarea promisa si sa ia masurile care se impun.

"As spune ca exista aproape un consens in randul colegilor din PD-L, in special in randul parlamentarilor, ca la 1 septembrie primul ministru sa vina cu o evaluare clara a masurilor guvernului de pana acum si, in acelasi timp, cu o evaluare individuala a performantelor ministrilor. Cred ca premierul, la 1 septembrie, trebuie sa ne spuna foarte clar care sunt ministrii cu performante, in urma acestei evaluari, care sunt ministrii care merita sa ramana in echipa guvernamentala si eventual, daca este cazul, sa se procedeze la remaniere.

Vicepresedintele PD-L a apreciat ca au fost ministri care au avut dificultati in a comunica deciziile ministerelor pe care le conduc.

"In acelasi timp, evident sunt si ministri care au manifestat performanta si lucrul acesta se vede la nivelul opiniei publice", a conchis Turcan.

Citeste si:
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Preşedintele PNL Bucureşti şi primar al sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat, sâmbătă, că USR ar trebui, după părerea sa, să rămână la guvernare cu PNL şi a subliniat...
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Sursa: rNews