PDL ii cere lui Ponta sa prezinte schema aparatului guvernamental si cheltuielile

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 20:38
1604 citiri
PDL ii cere lui Ponta sa prezinte schema aparatului guvernamental si cheltuielile

Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca "incompetenta Guvernului Ponta este direct proportionala cu dimensiunea aparatului" din jurul Executivului, cerandu-i premierului, in numele PDL, sa prezinte schema completa a aparatului guvernamental si cheltuielile aferente.

"Vedem in acest moment ca Romania are un guvern in care aproape fiecare membru al echipei are grave probleme de credibilitate, integritate, moralitate si competenta. Vasile Cepoi este doar ultimul dintre aceste exemple. Un ministru demisionar, cu probleme de integritate, cu suspiciuni de deturnare de fonduri europene si-a dat demisia din functie, insa este facut consilier al premierului Victor Ponta", a spus vicepresedintele PDL.

Raluca Turcan a mentionat ca guvernul Ponta "nu este nici pe departe cel mai cinstit" asa cum anunta premierul ca va fi, ci dimpotriva, este "cel mai incompetent si patat" din ultimii 22 de ani.

"Cu toate schimbariile istorice petrecute in echipa lui Victor Ponta, guvernul Ponta este departe de ceea ce se anunta sa fie: cel mai cinsitit guvern pe care l-a avut Romania. Ii spunem foarte clar domnului Ponta ca acest guvern nu este nici pe departe cel mai cinstit guvern, ci, dimpotriva, este cel mai incompetent si patat guvern in ultimii 22 de ani", a opinat democrat-liberala.

"Avem ministri depasiti de portofoliul lor, precum domnul Daniel Chitoiu, gestionarul privatizariir rusinoase si esecului acestei privatizari a Oltchimului. Avem ministri cu grave probeleme de imagine, cum este domnul Sova, cel care a jignit intreaga comunitate evreiasca", a comentat ea.

Vicepresedintele PDL a sustinut ca "gradul de incompetenta al guvernului Ponat este direct proportional cu dimensiunile aparatului din jurul guvernului Ponta". "Romania are in acest moment cel mai stufos guvern din istoria recenta a Romaniei (...)", a completat Turcan.

"Ce s-a intamplat odata ajuns la putere cu USL-ul? Au umflat schema administrativa cat a putut, guvernul USL are cu trei ministri mai mult decat aveau guvernele PDL. Guvernele USL are cu 14 seccretari de stat mai mult decat aveau guvernele PDL. Fiecare dintre aceste posturi vine cu o schema intreaga de consilieri, secretari si soferi. Guvernul Ponta are in felul acesta o intreaga masinarie de tocat bani", a punctat deputatul PDL.

Raluca Turcan a mai spus ca PDL ii cere prim-ministrului Victor Ponta sa prezinte schema completa a aparatului guvernamental si cheltuielile aferente.

"Aceasta este situatia guvernului Ponta si, ca urmare, PDL ii cere lui Victor Ponta sa prezinte schema completa a aparatului guvernamental si cheltuielile aferente. Victor Ponta sa vina in fata opiniei publice sa arate cat costa aparatul de lucru pe care il are in spate. Victor Ponta sa vina in fata opiniei publice si sa spuna cum dramuieste banul public si sa arate diferenta de comportament intre perioada de opozitie si perioada de guvernare", a conchis Raluca Turcan.

Citeste si:
Liderii PSD se laudă în partid că noul ministru al Digitalizării e mai apropiat de PSD decât de PNL. ”Omul lui Bolojan? Mai degrabă omul lui Pandele” - Surse
Liderii PSD se laudă în partid că noul ministru al Digitalizării e mai apropiat de PSD decât de PNL. ”Omul lui Bolojan? Mai degrabă omul lui Pandele” - Surse
O parte din liderii social-democrați susțin în interiorul partidului că Marcel Boloș, noul ministru instalat de PNL la Digitalizare, are conexiuni mult mai puternice cu PSD decât cu...
Consilierul local PMP care a amenințat o colegă de la USR a demisionat cu forța din partid. „Și dacă fac puşcărie, te bag în scaun cu rotile”
Consilierul local PMP care a amenințat o colegă de la USR a demisionat cu forța din partid. „Și dacă fac puşcărie, te bag în scaun cu rotile”
Consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în amenințarea unei colege din Mogoşoaia, a demisionat din partid. „Consilierul local PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia şi-a...