Raluca Turcan: ACL cere demisia premierului si a ministrului de Externe

Duminica, 16 Noiembrie 2014, ora 23:43
3245 citiri
Raluca Turcan: ACL cere demisia premierului si a ministrului de Externe
Foto:Arhiva

Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal (PDL) Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a declarat duminica seara, imediat dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca este convinsa ca presedintele Romaniei va fi Klaus Iohannis, ea adaugand si ca seful Guvernului si ministrul de Externe ar trebui sa isi prezinte demisia pentru modul de organizare a alegerilor din diaspora.

"Rezultatele exit-poll-ului arata ca romanii stiu sa apere democratia, arata ca romanii stiu sa apere un drept fundamental pe care il au, dreptul la vot. Gandul meu de multumire si de recunostinta merge spre romanii din diaspora, care au stat ore intregi. Unii au avut norocul sa voteze, iar altii, din cauza incompetentei Guvernului nu au reusit sa isi exercite un drept fundamental.

Au murit oameni la Revolutie pentru a-si apara acest drept fundamental, dreptul la vot, dreptul la libera exprimare. Din pacate, Romania a ajuns in 2014 sa fie in pericol si romanii au salvat-o. Am convingerea ca rezultatul final va fi de partea candidatului care poate sa ofere Romaniei garantia democratiei. (...) Am convingerea ca la finalul acestor alegeri, romanii il vor avea presedinte pe Klaus Iohannis", a spus Raluca Turcan.

Aceasta spune ca ACL va avea grija ca "pana la ultimul vot sa fie numarat corect".

"Noi suntem in momentul de fata pregatiti ca pana la ultimul vot, sa fie numarat corect si rezultatele sa reflecte cu adevarat optiunea cetatenilor. Asadar suntem in continuare atenti, pentru ca am avut demonstratia in ultimii ani ca PSD-ul daca nu poate castiga corect, e pregatit sa fure. Astazi am depus zeci de plangeri penale, zeci de sesizari la BEJ, tocmai pentru a demonstra ca si in acest moment PSD-ul a fost dispus sa faca abuzuri. (...) Vom sta sa numaram voturile, vrem sa avem garantia ca procesul electoral se desfasoara in mod corect", a aratat Raluca Turcan.

Vicepresedintele PDL a cerut si demisia premierului si a ministrului de Externe, pentru organizarea alegerilor in diaspora.

"In aceasta seara ar trebui sa avem cel putin o demisie, a ministrului de Externe. Decizia corecta ar fi si politic si uman, ar fi ca si premierul, care este direct responsabil cu organizarea alegerilor, sa isi prezinte demisia", a mai afirmat Raluca Turcan.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Raluca Turcan demisie Ponta prezidentiale, #Raluca Turcan Iohannis presedinte , #PDL