Raluca Turcan cheama romanii la miting: Apel pentru apararea democratiei

Miercuri, 04 Iulie 2012, ora 17:11
1861 citiri
Raluca Turcan cheama romanii la miting: Apel pentru apararea democratiei

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a facut un apel catre cetatenii Romaniei, chemandu-i la mitingul de joi al PDL, din Piata Revolutiei.

Apelul deputatului PDL este pentru toti romanii care sunt "ingrijorati de suspendarea statului de drept" si de "desfiintarea valorilor democratice".

"Fac un apel catre toti romanii ingrijorati de suspendarea statului de drept, de desfiintarea valorilor democratice sa vina joi, 5 iulie, ora 18:00, in Piata Revolutiei, la un miting de protest, initiat de PDL, dar deschis tuturor oamenilor liberi in Romania, ingrijorati de derapajul fara precedent de la democratie", a scris Raluca Turcan, pe blogul sau.

PDL cheama poporul la miting, joi, in Piata Revolutiei

Partidul Democrat Liberal va organiza o manifestatie, joi, in Piata Revolutiei, la care sunt asteptati membri ai PDL, dar si oameni din afara partidului.

PDL vrea sa adune "toti cetatenii Romaniei", dar si cat mai multe organizatii nonguvernamentale care sa impiedice anexarea institutiilor statului de catre USL, potrivit prim-vicepresedintelui PDL, Cezar Preda.

"Cand PDL si-a asumat o manifestare publica, a facut-o intr-un mod serios si responsabil. Vor veni (manifestanti - n. red.) din tara, vor veni din Bucuresti, speram sa vina cat mai multi oameni din afara PDL", a explicat Cezar Preda.

Acesta a precizat ca PDL se asteapta la peste 3.000 de manifestanti si ca se va semna o petitie "de salvare a statului de drept" si a institutiilor democratice.

Traian Ungureanu: Patria e in pericol!

La randul sau, europarlamentarul PDL Traian Ungureanu este de parere ca "patria este in pericol", in urma evenimentelor de marti din Parlamentul Romaniei, afirmand ca, "din acest moment, cetatenii romani si toate organizatiile pro-democratice sunt sub atac"

Traian Ungureanu a transmis un indemn catre romani, despre care scrie ca "trebuie sa isi apere tara folosind toate mijloacele umane si democratice". "Vino la miting joi daca vrei sa nu ajungi sclavul lui Ponta!", a afirmat Traian Ungureanu.

Noua Republica si fostul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu fac, la randul lor, un apel catre romani, carora le cer sa vina la miting, pentru apararea democratiei si salvarea valorilor democratice.

F.N.

Citeste si:
Un ex-primar care a pierdut alegerile după şase mandate a ajuns subprefect de Teleorman. Este un apropiat al lui Liviu Dragnea
Un ex-primar care a pierdut alegerile după şase mandate a ajuns subprefect de Teleorman. Este un apropiat al lui Liviu Dragnea
Benone Rababoc, fostul primar al comunei teleormănene Talpa, fost profesor de educaţie fizică, licenţiat în Drept, care după 24 de ani la conducerea primăriei a pierdut alegerile, în 2020,...
Șefii USR au descins la Mogoșoaia. Mesajul transmis către PNL și PMP: "România nu tolerează violența și bădărănia" VIDEO
Șefii USR au descins la Mogoșoaia. Mesajul transmis către PNL și PMP: "România nu tolerează violența și bădărănia" VIDEO
12 membri din structurile de conducere ale USR, în frunte cu Dacian Cioloș și Dan Barna, au mers la Mogoșoaia în după-amiaza zilei de vineri, 28 ianuarie. Dacian Cioloș, împreună cu...