Raluca Turcan: Emil Boc este Highlander

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 11:23
2122 citiri
Raluca Turcan: Emil Boc este Highlander

Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan il acuza pe contracandidatul lui Emil Boc, Vasile Blaga, de lipsa de fairplay si propune un pact prin care cei trei aspiranti la sefia PD-L - Boc, Blaga si Paleologu - sa isi indrepte tinta atacurilor catre "adevaratul adversar" - Opozitia.

"Am propus lucrul acesta pentru ca e foarte important ca PD-L sa constientizeze care sunt adevaratii adversari: PSD si PNL, care in toata aceasta perioada in care PD-L a sustinut reforma s-au situat pe o pozitie contrara, si, de asemenea, sa mergem mai putin sa mergem pe atacuri interne si pe teme care sunt in defavoarea reconstructiei partidului pe termen lung", a declarat Raluca Turcan, in cadrul unui interviu acordat Adevarul.

Despre Emil Boc, ea spune ca este un "Highlander" (n.r. Nemuritorul) care a supravietuit unei perioade dificile de guvernare.

Raluca Turcan propune un pact intre candidatii la sefia PD-L, impotriva USL

"De multe ori ma gandeam ca Emil Boc e un fel de "Highlander" (n.r. Nemuritorul) al politicii romanesti pentru ca in multe momente i se prefigura sfarsitul si de fiecare data revenea cu o forta mai mare si cu mai multa indarjire pentru a-si duce la capat proiectele. Iar cine spune ca el face doar ce spune presedintele cred ca greseste profund", afirma Raluca Turcan.

Insa nu aceeasi parere buna o are si despre liderul PNL, Crin Antonescu, care, in opinia vicepresedintelui PD-L, s-a transformat in subalternul lui Ion Iliescu.

"Ca partid autentic de dreapta trebuie sa sanctionam derapajul lui Crin Antonescu. El s-a transformat intr-un subaltern al lui Ion Iliescu, care iti aduce aminte de cuplul Lascarica-Domn Semaca.

Daca il urmaresti pe Crin Antonescu, iti dai seama ca are un comportament de angajat lenes la statul asistential al lui Ion Iliescu. Rolul nostru este sa-i facem pe romani sa inteleaga toate aceste greseli si sa ne pozitionam clar fata de ceilalti", spune Raluca Turcan.

Citeste si:
Florin Cîțu este noul președinte al PNL
Florin Cîțu este noul președinte al PNL
Liberalii și-au ales președintele pentru următorii patru ani. Florin Cîțu a câștigat alegerile interne cu 60,2% din voturile exprimate de delegații prezenți la Congres. Florin Cîțu...
Ghinea neagă posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR PLUS
Ghinea neagă posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR PLUS
Cristian Ghinea a declarat că premierul Florin Cîţu i-a propus să rămână ministru, însă a refuzat, lucru confirmat şi de şeful Guvernului. El a adăugat că „toate zvonurile legate de...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
vin_de_sfecla
rank 3
Ei, nu zau! Inca o dovada ca nu de proaste duce lipsa Romania, de valuta are tara nevoie! Pana si o pitipoanca de Mall stie ca pentru a fi "Highlander" trebuie sa ai atat cap cat si sabie...