Raluca Turcan: Remanierea trebuie transata foarte rapid

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 13:46
938 citiri
Raluca Turcan: Remanierea trebuie transata foarte rapid

Deputatul PDL Raluca Turcan sustine ca remanierea trebuie facuta cat mai repede, altfel riscandu-se sa se ajunga la ineficienta guvernamentala.

"Da, este riscant, evident (sa amanam remanierea, n.red.)! Odata deschis subiectul, apar speculatii, sunt ministri vizati, care apar pe tot felul de listute si care devin mai putin eficienti. Apoi, sa nu uitam aparatele de lucru dintr-un minister. In momentul in care se vorbeste de remanierea unui ministru, practic tot ce inseamna aparat de lucru din ministerul respectiv aproape ca asteapta schimbarea ministrului. Deci subiectul remanierii este si delicat, dar trebuie transat foarte rapid, pentru ca altfel conduce la ineficienta guvernamentala si instabilitate politica, evident", a declarat, la RFI, Raluca Turcan.

Aceasta precizeaza ca premierul Emil Boc a primit un mandat de la PDL sa discute remanierea cu presedintele Traian Basescu.

"Daca premierul considera ca Guvernul are cea mai buna forma, cea mai buna structura politica care sa duca partidul la victorie anul viitor, atunci subiectul remanierii este inchis. Insa cred ca aceasta pozitie trebuia sa o aiba si la intalnirea cu forul de conducere al PDL, unde totusi am inteles ca premierul a primit un mandat din partea conducerii partidului sa discute remanierea cu presedintele Traian Basescu. (...) Deci premierul a primit mandat totusi ca remanierea sa fie o prioritate si sa o discute cu presedintele", spune deputatul PDL.

Citeste mai mult despre R. Turcan: Remanierea trebuie transata foarte rapid, Boc a primit mandat de la PDL pe RFI.ro

Citeste si:
Doi păpușari și o marionetă
Doi păpușari și o marionetă
Deși domnul Cîțu spune că toate opțiunile sunt pe masă, în realitate, singura opțiune, până în acest moment, pe care cel care a provocat criza prelungită în care România se zbate ar...
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Fostul purtător de cuvânt al PNL în Guvernul Orban, Ionel Dancă, și-a dat demisia joi, 28 octombrie, din grupul parlamentar liberal. El este al patrulea liberal care părăseşte grupul PNL,...
Sursa: Ziare.com