Ziare.com

Raluca Turcan: Se simte un aer de redefinire a partidului

Joi, 03 Martie 2011, ora 17:51

   

Raluca Turcan: Se simte un aer de redefinire a partidului
Raluca Turcan, vicepresedintele PD-L, a declarat ca formatiunea politica din care face parte are nevoie de o noua abordare in comunicarea cu oamenii.

"Cred ca se se simte in primul rand un aer de redefinire a partidului pentru ca suntem la mijlocul unei etape, o etapa in care in plan guvernamental am reusit sa stabilizam economia, cu riscul unor masuri mai nepopulare, si cealalta jumatate a drumului constand in relansarea economica si transferul acestei relansari in plan politic in capital electoral.

Orice partid care guverneaza trebuie sa isi puna si problema castigarii urmatoarelor alegeri. Dupa ce am pus pe prim plan interesul national, am stabilizat economia, in momentul de fata, aparalele cu continuarea acestor reforme, trebuie sa ne concentram si pe capitalizarea politica", a spus Turcan.

Citeste mai multe despre Turcan: PD-L are unele vulnerabilitati pe Realitatea.net.

Citeste mai multe despre Raluca Turcan PDL comunicare PDL
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1070 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Se simte un aer de redefinire a partidului ??? " Cum l-a convins Elena Udrea pe Traian Băsescu să-l apere pe Sorin Blejnar: "NICI ELENA NU VA FI SCUTITĂ DE LOVITURI IN ACEST RĂZBOI!" "

Elena Udrea l-a convins pe Traian Băsescu să nu il schimbe din functie pe seful ANAF, Sorin Blejnar. Luni seara, in jurul orelor 22,30, la Vila Lac 2, Traian Băsescu, secondat de nelipsitul Sebastian Lăzăroiu, s-a intilnit cu Elena Udrea si Sorin Blejnar. Tema discutiei a fost extragerea lui Blejnar din scandalul coruptiei din vămi, fără a-l afecta pe cel al cărui nume a ajuns pe buzele tuturor sinonim cu coruptia institutionalizată din sistemul vamal romanesc. Discutia a fost una complicată, avind in vedere că Dictachiorului i s-a reprosat – de către Blejnar, sustinut de Udrea – că in pofida faptului că, de cind este in functie, seful ANAF "a făcut" circa 3 milioane de euro săptăminal, impărtiti intre partid, campanii electorale, dar si propriile buzunare, acum va fi sacrificat.

 

"Dupa ce am pus pe prim plan interesul national"

Oare??????????

 

Bai Cob,Boc,Obc,sau OB,

vezi ca te-ai imbatat si faci urit.Cinta la alta masa!

Adevar graieste fatuca asta. Asta-i si motivul pentru care au inceput romanii sa iasa la protest, in strada. Probabil, madam, crede ca au iest pe strada de bucurie ca sint portocalii la putere.

.

 

Ralu,

Inaintea REdefinirii se află definirea!Care,după cum se stie,nu are valoare de adevăr,dar poate să nu aive sens!
Cel putin,definitul trebuie REEVALUAT!

 

PDL sa ramana aproape de romani!

Partidul trebuie sa gaseasca un echilibru intre dorintele proprii si interesele tarii, trebuie sa lupte mai mult pentru romanul de rand, care trebuie sa ramana in mijlocul sferei de interes a PDL. Portocaliii trebuie sa gandeasca de zece roi inainte sa ia o decizie, pentru ca in joc este viitorul politic in 2012

 

aer-ozon-mireasma.......????

mai ralu-co no fi mancat dictachioru ceva fasole la popota cu oprea si simti tu aer dintrala???hm,curios in tara se simte altceva!!!!am vazut impleteau funii si fierb cazanele cu sapun calitatea prima......in fierarii se aude zanganit de lanturi.....hm naspa!!!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor