Turcan: PDL are nevoie de MRU si MRU are nevoie de PDL

Vineri, 18 Mai 2012, ora 19:25
1853 citiri
Turcan: PDL are nevoie de MRU si MRU are nevoie de PDL
Foto: Facebook

PDL are nevoie de Mihai Razvan Ungureanu si Ungureanu, la randul lui, are nevoie de PDL pentru viitoarea sa cariera politica, crede deputatul PDL Raluca Turcan.

"Cred ca dupa locale e important ca PDL sa devina nucleul unei miscari de dreapta care sa grupeze toate fortele politice, civice, care se opun stangii, iar propunerea naturala a acestei constructii politice pentru functia de premier poate fi domnul Mihai Razvan Ungureanu.

Cred ca PDL are nevoie de el si cred ca si domnia sa are nevoie de PDL pentru viitoarea sa cariera politica. Odata cu aceasta ancorare politica solida, o cursa prezidentiala poate fi o consecinta fireasca pentru domnul Mihai Razvan Ungureanu", a declarat Raluca Turcan pentru agentia de presa Mediafax, citata de Romania TV.

Valeriu Stoica: PDL poate sa ajunga la 40% cu Mihai Razvan Ungureanu

Turcan a aratat ca, dupa alegerile locale, PDL are doua luni in care trebuie sa vina cu un proiect castigator pentru toamna, "cu un proiect de revitalizare a dreptei".

Raluca Turcan crede ca imprejurarea politica este favorabila pentru acest lucru.

"Avem un guvern de stanga, un premier de stanga, constatam ca PNL e partenerul mut al PSD. Constatam ca linia politica generala este de stanga si ca premierul Ponta vrea sa duca Romania spre stanga. Electoratul nu poate fi reprezentat prin procura, asa cum face PNL. In aceste conditii, PDL sa-si asume reprezentarea intregului electorat de dreapta, inclusiv a electoratului care simpatizeaza PNL, dar pe care PNL se sfieste sa-l reprezinte", a apreciat Turcan.

Ungureanu: Ultimul cuvant va fi peste ani, parteneriatul meu cu PDL continua

Europarlamentarul PDL Cristian Preda declara, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier dupa alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014.

Citește și:
Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară”
Alina Gorghiu: „Colaborarea cu PSD, la momentul acesta, este una bună, e una necesară”
Preşedintele Senatului Alina Gorghiu a declarat că la acest moment colaborarea cu PSD este ”una bună, e una necesară” pentru a asigura stabilitatea. Totodată, aceasta l-a criticat pe...
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Ce șanse are Nicolae Ciucă să fie uns candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale. ”Toată lumea joacă cu mai multe variante”
Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe a sugerat în urmă cu câteva zile că premierul Nicolae Ciucă ar putea fi candidatul partidului pentru prezidențiale din 2024, afirmând că în...