PNL, despre criza politica: Va fi spectaculos. Guvernarea nu e o preocupare pentru noi in momentul acesta

Joi, 15 Iunie 2017, ora 16:14
3968 citiri
PNL, despre criza politica: Va fi spectaculos. Guvernarea nu e o preocupare pentru noi in momentul acesta
Foto: Facebook / Raluca Turcan

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, joi, ca PNL poate discuta posibilitatea intrarii la guvernare daca actuala coalitie se slabeste, afirmand ca liberalii nu au decis cum vor vota in cazul unei motiune de cenzura pe care o vor depune PSD-ALDE.

"Asteptam intai rezolvarea constitutionala a acestui razboi din PSD, la care este si ALDE parte. Dorim sa-i vedem, in intreaga lor splendoare, cum apeleaza la motiunea de cenzura impotriva propriului guvern, pe care ei l-au pus asa cum au dorit si caruia nu i-a lipsit absolut nimic sa guverneze pentru cetatean.

Daca vor exista semnale ca actuala coalitie de guvernare este slabita, este in pericol, putem sa discutam in PNL, in momentul acesta nu exista aceasta preocupare pentru noi", a declarat presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, intrebata daca PNL ar fi interesat sa intre la guvernare alaturi de premierul Sorin Grindeanu.

Urmareste LIVE pe Ziare.com principalele declaratii si evolutii ale crizei din coalitia de guvernare PSD-ALDE.

Intrebata cum va vota PNL in cazul in care PSD va depune motiune de cenzura impotriva propriului guvern, Raluca Turcan a spus ca "este cale lunga", afirmand ca Liviu Dragnea foloseste toate parghiile de presiune si chiar santaj asupra lui Grindeanu.

"Va fi un moment spectaculos (motiunea de cenzura-n.red.), sa vedem motiunea de cenzura a PSD-ALDE. Sa vedem ce-si vor reprosa unii altora. Vom vedea daca tot ceea ce a spus PNL despre guvernarea Grindeanu este sustinut de Liviu Dragnea si de cei din jurul domniei sale. Putem constata ca ceea ce am spus despre Liviu Dragnea intareste Sorin Grindeanu, iar ceea ce am spus de Sorin Grindeanu si guvernarea sa - lipsa de performanta, de responsabilitate, spune Liviu Dragnea despre domnia sa si se confirma ca am vorbit lucruri adevarate", a spus Turcan.

Eveniment Quarterly Report

A fost stabilită data alegerilor din 2024. Jocurile care încurcă planurile PSD și PNL
A fost stabilită data alegerilor din 2024. Jocurile care încurcă planurile PSD și PNL
Liderii PNL și PSD au decis când vor avea loc alegerile din 2024 pentru Parlamentul European și cele locale. Alegerile europarlamentare vor fi organizate pe 9 iunie, când vor avea loc în...
Primarul fugar Cătălin Cherecheș refuză extrădarea. Ce le-a cerut autorităților germane
Primarul fugar Cătălin Cherecheș refuză extrădarea. Ce le-a cerut autorităților germane
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat joi seară, 30 noiembrie, că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a refuzat să fie extrădat în România. Potrivit legii germane,...
#Turcan demisie Grindeanu motiune, #Turcan PNL Grindeanu , #presedinte PNL