Raluca Turcan cere PSD sa renunte la intimidarea si santajarea companiilor private

Duminica, 19 Februarie 2017, ora 14:40
8081 citiri
Raluca Turcan cere PSD sa renunte la intimidarea si santajarea companiilor private
Foto: Facebook Raluca Turcan

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a solicitat, duminica, PSD sa renunte la intimidarea si santajarea companiilor private care sustin bugetul de stat, ea acuzandu-i pe premier si pe liderii PSD si ALDE ca se comporta ca "blatistii de serviciu".

"Solicitam PSD (...) sa renunte la intimidarea si santajul exprimat la adresa companiilor private care sustin bugetul de stat si sa revina cat mai repede la prioritatile cetatenilor. Seria de atacuri lansate de PSD la adresa capitalului privat confirma haosul din gandirea economica a Guvernului PSD-ALDE", a scris Raluca Turcan pe contul sau de socializare.

"Va mai aduceti aminte de programul economic al PSD? Ce pacaleala! Supra-taxarea capitalului privat e tot ce stie PSD in materie de economie. PSD agita acum in mod demagogic tema multinationalelor ca adversari ai Romaniei, cand problema de fond o reprezinta lipsa de competitie autentica din domenii cruciale pentru dezvoltarea economica", a adaugat presedintele interimar al PNL.

Ea a acuzat PSD de faptul ca a preferat dintotdeauna lipsa de competitie si ca tolereaza "stoarcerea de bani" a romanilor din cauza unei competitii limitate in sectoarele de asigurari si utilitati.

"Acestea sunt doar doua exemple de chestiuni importante pentru romani, dar in legatura cu care domnii Dragnea, Grindeanu si Tariceanu se comporta ca blatistii de serviciu", a mai scris Turcan.

Presedintele Comisiei SRI, social-democratul Adrian Tutuianu, a precizat, acum doua saptamani, ca a cerut Serviciului sa verifice informatiile privind implicarea in proteste a conducerii unor companii cu capital extern, dar si romanesc, in conditiile in care aceste aspecte tin de securitatea nationala.

"Au fost informatii - si am cerut ca ele sa fie verificate - privind activitatea unor conduceri de companii - si ca sa fim foarte echilibrati, si cu capital extern, dar si cu capital romanesc - care s-au implicat in aceste proteste", a spus Tutuianu.

Citeste si

Seful Comisiei SRI sustine ca angajatii unei multinationale i-au spus ca au fost obligati sa mearga la proteste

Lider PSD: Pregatim o noua formula de plata a impozitului, speram sa il plateasca si multinationalele

Ce se ascunde in spatele luptei PSD cu multinationalele

Conspiratiile cu Soros si multinationale, o tehnica din manualul lui Hitler

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Raluca Turcan PSD multinationale, #Raluca Turcan mesaj PSD , #presedinte PNL