Raluca Turcan atacă dur PSD: ”Aceasta nu e o coaliție de guvernare”

Luni, 21 Februarie 2022, ora 12:12
6366 citiri
Raluca Turcan atacă dur PSD: ”Aceasta nu e o coaliție de guvernare”
Raluca Turcan (PNL) FOTO Facebook/ Raluca Turcan

Fosta ministră a Muncii, Raluca Turcan, a lansat luni, în şedinţa Biroului Executiv (BEX) al PNL un atac dur la adresa partenerilor de guvernare de la PSD, pe care i-a acuzat că mint în fiecare seară la televizor referitor la creşterea pensiilor şi modificarea PNRR, subliniind că ”din astfel de lovituri scade PNL”, au precizat surse participante la şedinţă pentru News.ro.

”Aceasta nu e o coaliţie de guvernare. Să susţii în fiecare seară că PSD vrea creşterea pensiilor, că sunt bani, dar că PNL sau PNRR nu permit asta, e o abordare de maximă perfidie faţă de PNL”, a spus Raluca turcan, potrivit surselor citate.

Fosta ministră a muncii l-a acuzat pe Marcel Ciolacu şi pe Marius Budăi că mint în fiecare seară la televizor.

”Preşedintele partidului de guvernare cu cei mai mulţi miniştri, minte cot la cot cu un ministru al guvernului şi parcă prevestesc eşecul PNRR: azi partea de pensii. Mâine, probabil pe alte domenii”, a mai spus Turcan.

Ea a trecut în revistă câteva dintre ”minciunile” repetate de liderii social-democraţie, printre care şi faptul că PSD renegociază PNRR ca să crească pensiile, dar PNL nu-l lasă.

”E o chestiune care priveşte în mod direct conducerea acestui partid. Din astfel de lovituri scade PNL. Pare că scopul PNRR a fost anulat. Au confiscat PNRR şi isi finanţează programul electoral”, a mai punctat Raluca Turcan.

#Raluca Turcan, #PNL, #PSD, #coalitie de guvernare , #stiri Raluca Turcan