Pontonul inaugurat cu mare pompă la Tulcea s-a scufundat. ”Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului” FOTO

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 12:26
14029 citiri
Pontonul inaugurat cu mare pompă la Tulcea s-a scufundat. ”Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului” FOTO
Fotografia a stârnit ironii în spațiul public FOTO Facebook / Dorelian Bellu

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a postat în data de 22 septembrie, mai multe fotografii pe Facebook, din timpul unei vizit de lucru la Tulcea.

Într-una dintre poze, Raluca Turcan apare împreună cu alte oficialități, printre care președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, în timp ce tăia panglica la inaugurarea unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării.

„Am participat astăzi la inaugurarea singurului centru itinerant de recuperare pentru copiii cu dizabilități din localitățile izolate din Delta Dunării, un exemplu de servicii sociale integrate, parte consistentă a ceea ce ar trebui să fie asistența socială în România”, scria Turcan în postare.

Îngrămădeală-record la tăierea panglicii. Instituție inaugurată cu șapte foarfece de Raluca Turcan și liberali avizi de imagine

Fotografia a stârnit ironii în spațiul public, în special, datorită îngrămădealii record la tăierea unei simple panglici, nu mai puțin de șapte persoane cu foarfece în mână dorind să inaugureze pontonului transformat în centru itinerant.

Astăzi, la mai puțin de o lună de la eveniment, au apărut imagini cu pontonul scufundat.

”Un localnic îmi spunea că platforma lua apă încă de la momentul inaugurării.

Dimineață, primesc o poză cu pontonul la fel de scufundat ca guvernarea lui Cîțu.

Până când cineva va investiga cum s-a ajuns aici și care este implicarea Consiliului Județean Tulcea, trebuie întrebată #echipacastigatoare ce-i cu potemkinada asta care ține trei săptămâni.

Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului” se arată într-o postare pe Facebook scrisă de Dorelian Bellu.

#Raluca Turcan, #inaugurare, #panglici, #scufundata, #tulcea , #stiri Raluca Turcan