Raluca Turcan: Mi-as dori sa devin un model de decenta si de eleganta (Video)

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 13:16
2363 citiri
Raluca Turcan: Mi-as dori sa devin un model de decenta si de eleganta (Video)
Foto: ziare.com

Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan, distinsa la "Gala Superlativelor VIP 2010 - recunoasterea valorilor romanesti" cu Premiul pentru Eleganta, a declarat pentru Ziare.com ca isi doreste ca in timp sa ajunga un model de decenta si eleganta in spatiul public.

"E un premiu care ma onoreaza foarte mult pentru ca mi-as dori in timp sa devin un model de decenta si de eleganta in spatiul public, pentru ca conteaza foarte mult cum reusesti sa-ti manifesti respectul fata de cei din jur", a declarat Raluca Turcan pentru Ziare.com.

Dn punct de vedere profesional, vicele PD-L isi doreste ca in noul an sa finalizeze proiectele incepute, printre care si votul prin corespondenta.

"In plan profesional imi doresc sa imi finalizez proiectele incepute. Am cateva proiecte de suflet, cum ar fi parteneriatul Stat Biserica, am votul prin corespondenta pe care as vrea sa il finalizez si o initiativa pe care o am in schimbarea legislatiei electorale si pana la urma transpunerea votului de la referendum", ne-a spus Turcan.

Pe plan familial, si-ar dori sa aiba parte de multa intelegere. "Mi-as dori mult sa am intelegere, echilibru, sanatate, pentru ca de aici ne tragem forta sa mergem mai departe", a completat politicianul.

Alexandru Arsinel, despre teatrul de revista si planurile pe 2011 (Video)

La Gala au mai fost prezenti Alexandru Arsinel, care a fost distins cu Premiul de Excelenta, Vasile Astarastoae, distins cu Premiul pentru Stiinta si Viata, Dan C. Mihailescu, distins cu Premiul pentru Cultura, Irina Schrotter, distinsa cu Premiul pentru Moda, reprezentantele echipei de handbal fete a Romaniei si reprezentantele echipei de scrima, distinse cu Premiul pentru Sport, Ovidiu Nicolescu, distins cu premiul pentru Contributie la dezvoltarea societatii.

Printre invitati s-au mai numarat Maria Dinulescu, Florin Piersic Junior, Florin Zamfirescu, Constantin Cotimanis, George Mihaita, Ovidiu Lipan Tandarica, Roxana Ionescu, Alin Oprea, trupa Hi-Q, Florin Busuioc, Mihai Sandu Gruia, Monica Barladeanu, care a ridicat un premiu in numele lui Andrei Ujica, regizorul documentarului "Autobiografia lui Nicolae Ceausescu", Elena Merisoareanu, Dragos Mostenescu si Emil Mitrache.

România, datoare cu zeci de milioane de euro către mari companii din străinătate. Turcan: ”Statul român nu şi-a respectat angajamentele”
România, datoare cu zeci de milioane de euro către mari companii din străinătate. Turcan: ”Statul român nu şi-a respectat angajamentele”
Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat luni, 22 aprilie, că statul român a pierdut în instanță procese cu mari companii străine din domeniul producției de film, pe fondul...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Raluca Turcan Premiu Eleganta, #Raluca Turcan , #stiri Raluca Turcan