Borbely: E putin ciudat ca PNL a facut doua propuneri la Transporturi, Basescu va accepta

Luni, 26 August 2013, ora 12:21
1859 citiri
Borbely: E putin ciudat ca PNL a facut doua propuneri la Transporturi, Basescu va accepta
Foto: mmediu.ro

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, condsidera ca Ramona Manescu la Ministerul Transporturilor este "o propunere interesanta", avand in vedere ca in ultima perioada a activat doar la nivelul Uniunii Europene, dar ca seful statului va accepta aceasta varianta.

"Mie mi se pare altceva putin ciudat, in legatura cu ceea ce s-a intamplat inainte de aceasta nominalizare. A surprins putin ca au aparut intr-adevar mai multe nume, dar a fost un nume vehiculat si chiar de presedintele PNL: Nini Sapunaru. Eu cred ca intr-o coalitie, aceste lucruri e normal sa se discute intre cei doi lideri, mai ales daca exista o nominalizare si daca premierul are ceva de obiectat, atunci se clarifica in familie, inainte de a lansa numele respectiv in presa. Probabil ca acest lucru e o problema interna a USL-ului, dar mi s-a parut putin surprinzator, pentru ca s-au transmis unele declaratii prin presa intre liderii USL-ului", a spus Borbely, la RFI Romania.

El spune, insa, ca presedintele Traian Basescu va fi de acord cu nominalizarea Ramonei Manescu si ca, in sfarsit, se va termina "interimatul, pentru ca nu e bun pentru nimeni".

Citeste mai mult despre Borbely: E putin ciudat ca PNL a facut doua propuneri la Transporturi, Basescu va accepta pe RFI Romania.

#Laszlo Borbely Ramona Manescu ciudat, #Borbely Ramona Manescu propunere ciudata, #Ramona ministru Transporturi ciudat , #Ministerul Transporturilor
Comentarii